Quebit team

Betrouwbare beoordelingen en sterren in Google

Een goede beoordeling is goud waard. Een goede beoordeling kan de doorslag geven tot de conversie die je wilt bereiken met jouw website. Je kunt zelf zeggen dat je de beste bent, maar het is vele malen sterker wanneer jouw klanten dit doen. Hoe kun je gemakkelijk al deze beoordelingen verzamelen zonder dat je hier de hele dag mee bezig bent? Klantenvertellen is de oplossing!

Wat is Klantenvertellen?

Klantenvertellen is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. De klantbeoordelingssystemen worden gebruikt om online reputatie te versterken en te verbeteren. Consumenten hebben hierdoor meer vertrouwen en zo haalt een organisatie meer en sneller conversies binnen.

Quebit scoort een 8,8
100% van de 63 beoordelingen raad ons aan!

Hoe werkt het?

Een persoonlijke reviewspecialist kan je adviseren bij het inzetten van klantbeoordelingen om zo jouw omzet en rendement te kunnen verhogen. Je wordt wegwijs gemaakt in de diverse functionaliteiten van Klantenvertellen. Je stuurt vanuit het klantenbeoordelingssysteem jouw klanten (automatisch) een e-mail met het verzoek om jouw organisatie te beoordelen. De klant kan gemakkelijk en snel antwoord geven op de gestelde vragen die van toepassing zijn op jouw bedrijf en situatie. Je kunt alle resultaten gemakkelijk terug vinden in jouw persoonlijke dashboard. Tevens kunt je ook reageren op de beoordelingen. Je bepaalt uiteindelijk zelf wanneer en hoe je de resultaten wilt publiceren. Je kunt jouw resultaten op wel twaalf verschillende wijzen commercieel inzetten!

Tevens worden jouw beoordelingen ook in Google getoond. Google gebruikt namelijk beoordelingen van verkopers uit betrouwbare bronnen waar reviews over organisaties worden verzameld. Deze beoordelingen kunnen onder jouw organische vermelding in Google worden weergegeven aan de hand van sterren.

De beoordelingen helpen gebruikers van Google om bedrijven te vinden die een goede service bieden. Bezoekers zullen jouw Google vermelding eerder aan klikken wanneer hier sterren bij vermeld staan. Zo kun je uiteindelijk meer gekwalificeerde leads genereren.

Onderstaande video laat zien hoe Klantenvertellen werkt.

Voordelen

  • Vormgeving die past bij jouw bedrijf;
  • Uitstekende helpdesk;
  • Meerdere domein namen mogelijk;
  • Koppeling met social media;
  • Ongelimiteerd gebruik;
  • Verrassend laag geprijsd;
  • Persoonlijke review specialist;
  • Google partner;
  • Voordeel ten opzichte van concurrenten zonder beoordelingen;
  • Sterren in Google

Ruim 12.000 bedrijven zijn je voor gegaan!

Wij nemen het traject voor je uit handen

Tevens kunnen wij je hier volledig in ontzorgen. Indien gewenst nemen wij het hele traject voor je uit handen. Wij nemen telefonisch of via mail contact op met jouw klanten, werken de beoordelingen uit en wij maken het af met referentiecases die je zowel online als offline kunt gebruiken als promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

Geïnteresseerd?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Of wil je misschien wel een gratis proefperiode starten? Neem dan vooral contact met ons op! Wij begeleiden je graag verder!


Dit blog is geschreven door

Quebit director Melvin
Melvin Hardey Managing Director