Google partner
0297 745 555
Betrouwbare beoordelingen en sterren in Google

Betrouwbare beoordelingen en sterren in Google

Een goede beoordeling is goud waard. Een goede beoordeling kan de doorslag geven tot de conversie die u wilt bereiken met uw website. U kunt zelf natuurlijk heel hard roepen dat u de beste bent, maar het is vele malen sterker wanneer uw klanten dit doen. Hoe kunt u gemakkelijk al deze beoordelingen verzamelen zonder dat u hier de hele dag mee bezig bent? Klantenvertellen is de oplossing!

Wat is Klantenvertellen?

Klantenvertellen is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. De klantbeoordelingssystemen worden gebruikt om online reputatie te versterken en te verbeteren. Consumenten hebben hierdoor meer vertrouwen en zo haalt een organisatie meer en sneller conversies binnen.

 

Quebit scoort een 8,8
100% van de 63 beoordelingen raad ons aan!

 

Hoe werkt het?

Een persoonlijke reviewspecialist kan u adviseren bij het inzetten van klantbeoordelingen om zo uw omzet en rendement te kunnen verhogen. U wordt wegwijs gemaakt in de diverse functionaliteiten van Klantenvertellen. U stuurt vanuit het klantenbeoordelingssysteem uw klanten (automatisch) een e-mail met het verzoek om uw organisatie te beoordelen. De klant kan gemakkelijk en snel antwoord geven op de gestelde vragen die van toepassing zijn op uw bedrijf en situatie. U kunt alle resultaten gemakkelijk terug vinden in uw persoonlijke dashboard. Tevens kunt u ook reageren op de beoordelingen. U bepaalt uiteindelijk zelf wanneer en hoe u de resultaten wilt publiceren. U kunt uw resultaten op wel twaalf verschillende wijzen commercieel inzetten!

Tevens worden uw beoordelingen ook in Google getoond. Google gebruikt namelijk verkopersbeoordelingen uit betrouwbare bronnen waar reviews over organisaties worden verzameld. Deze beoordelingen kunnen onder uw organische vermelding in Google worden weergegeven aan de hand van sterren.

 

 

De beoordelingen helpen gebruikers van Google om bedrijven te vinden die een goede service bieden. Bezoekers zullen uw Google vermelding eerder aanklikken wanneer hier sterren bij vermeld staan. Zo kunt u uiteindelijk meer gekwalificeerde leads genereren.

Onderstaande video laat zien hoe Klantenvertellen werkt.

Voordelen

  • Vormgeving die past bij uw bedrijf;
  • Uitstekende helpdesk;
  • Meerdere domeinnamen mogelijk;
  • Koppeling met social media;
  • Ongelimiteerd gebruik;
  • Verrassend laag geprijsd;
  • Persoonlijke reviewspecialist;
  • Google partner;
  • Voordeel ten opzichte van concurrenten zonder beoordelingen;
  • Sterren in Google

Ruim 12.000 bedrijven zijn u voor gegaan!

Wij kunnen het hele traject voor u uit handen nemen

Tevens kunnen wij u hier volledig in ontzorgen. Indien gewenst nemen wij het hele traject voor u uit handen. Wij nemen telefonisch of via mail contact op met uw klanten, werken de beoordelingen uit en wij maken het af met referentiecases die u zowel online als offline kunt gebruiken als promotiemateriaal voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of misschien wel een gratis proefperiode starten? Neem dan vooral contact met ons op! Wij begeleiden u graag verder!

Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport