Quebit team

Quebit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: hoe doe je dat? Er zijn tegenwoordig weinig ondernemers die nog nooit van duurzaamheid hebben gehoord. De ene branche boekt sneller vooruitgang dan de ander, maar in alle sectoren wordt toch wel gestreefd naar circulair en klimaatneutraal ondernemen.

Quebit doet natuurlijk ook aan MVO, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We houden rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. Dit betekent dat we rekening houden met de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf en het milieu. MVO streeft naar het oplossen van problemen zoals luchtvervuiling, arbeidsomstandigheden, klimaatverandering of vergrijzing. Wij gaan een stap verder en streven ernaar een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen. MVO streeft ernaar dat bedrijven MVO als dé standaard gaan beschouwen voor ondernemen in de 21e eeuw. Als partner en supporter van MVO Nederland ondersteunt Quebit deze ambitie.

Wij zijn zowel binnen als buiten ons bedrijf bereid actief bij te dragen.

Wat wij aan MVO doen

 • Tot op heden hebben wij de volgende initiatieven gesponsord:
  Orangutan Rescue
  – Pitpop Nieuwegein
  – Savannajoy
  MFAST
 • Onze hosters hosten CO2 neutraal;
 • Wij zijn lid van Cleanbits, een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creëren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet;
 • Wij hebben een partnerprogramma opgericht voor goede doelen. Zo kunnen goede doelen en initiatieven de diensten van Quebit afnemen tegen gehalveerde tarieven. Uiteraard voor dezelfde kwaliteit die wij al onze klanten bieden. Lees hier meer over ons goeden doelen programma.

En zo blijven we op zoek zijn naar de juiste manier om ons bedrijf op MVO niveau te verbeteren.

Wat doe jij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Laat het ons vooral weten!


Dit blog is geschreven door

manager operations Kirsten
Kirsten van Beek Operations manager