Quebit team

Masterclass Online Marketing Strategie groot succes

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen!

Marketingtools

Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online Marketing Strategie en het hiermee genereren van leads. Welke tools kunt u inzetten om uw bedrijf bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen? Wat zijn uw USP’s oftewel Unique Selling Points? En hoe vertaalt u deze USP’s dan naar de boodschap die u aan uw doelgroep wil overbrengen?

https://www.quebit.nl/wp-content/uploads/2017/06/IMG_7926.jpg
https://www.quebit.nl/wp-content/uploads/2017/06/IMG_7951.jpg
https://www.quebit.nl/wp-content/uploads/2017/06/IMG_8021.jpg
https://www.quebit.nl/wp-content/uploads/2017/06/IMG_7708.jpg

Product en motivatie

Na een verse lunch, bestaande uit diverse sappen, fruit en luxe belegde broodjes startte de tweede training onder leiding van Eric Klaver van FourPlus More. Eric ging interactief verder in op het identificeren van een organisatie. Wat is precies het product dat u levert en wat motiveert u om dit product te leveren? Wie is en wat wil uw doelgroep en waarom moet uw doelgroep het product bij u afnemen en niet bij een concurrent? Wees uniek!

‘Verhelderend, inspirerend en enthousiast’

Al met al is de Masterclass door de deelnemers als zeer leerzaam bevonden. De deelnemers benoemden deze Masterclass als ‘verhelderend’, ‘inspirerend’ en ‘enthousiast’!

De volgende Masterclass ook bijwonen?

Heeft u deze masterclass helaas moeten missen, maar wilt u de volgende masterclass zeker weten bijwonen? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Twitter en wordt als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe trainingsdata!


Dit blog is geschreven door

manager operations Kirsten
Kirsten van Beek Operations manager