Quebit team

Online positie bepalen met SEO

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. Naast het behalen van een hoge positie wordt uw bedrijf tevens meer waard. Google ziet u dan als autoriteit binnen uw vakgebied. Hierdoor zult u meer kwalitatieve bezoekers naar uw website toe trekken. U zal worden gevonden door uw doelgroep en uw website zal beter converteren.

Voorkom strafpunten

Wanneer een partij zich niet aan de richtlijnen houdt, maar Google om de tuin leidt, kan dit bij de laatste Google updates gevolgen hebben. De partij verliest de positie en krijgt strafpunten. Kort gezegd, wanneer u in Utrecht bijvoorbeeld een pizza wilt bestellen dan heeft u er niets aan dat er een pizzeria uit Breda tevoorschijn komt. Wanneer u op zoek bent naar een specialist dan wilt u niet terechtkomen op een website waar toevallig een paar zinnen over het onderwerp te vinden zijn. Google wil dit voorkomen en zorgt met de nieuwe updates dat de kwaliteitseisen steeds hoger worden waardoor SEO alleen op de juiste manier ingezet kan worden.

Wij nemen online marketing voor u uit handen!

Wanneer u als ondernemer kiest om online marketing in eigen beheer te houden, kunt u een heel eind komen. Hoewel het geen rocket science is, kan het wel veel tijd in beslag nemen. Waar onze SEO experts zich verheugen op de nieuwste updates en hier direct op inspelen, kan het u wel eens koud op uw dak vallen. Waar wij een uur bezig zijn kost het u er misschien wel drie!

Wij kunnen de informatie inmiddels dromen en we staan dan ook in de startblokken. Om u tijd te besparen bieden wij graag onze kennis en expertise aan. Wij zijn elk moment volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u uitstekend adviseren en ondersteunen in uw online marketing activiteiten.


Dit blog is geschreven door

Quebit director Melvin
Melvin Hardey Managing Director