Quebit team

Online positie bepalen met SEO

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Jouw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wil je goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat jouw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. Naast het behalen van een hoge positie wordt jouw bedrijf tevens meer waard. Google ziet je dan als autoriteit binnen jouw vakgebied. Hierdoor zul je meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website toe trekken. Je zal worden gevonden door jouw doelgroep en jouw website zal beter converteren.

Voorkom strafpunten

Wanneer een partij zich niet aan de richtlijnen houdt, maar Google om de tuin leidt, kan dit bij de laatste Google updates gevolgen hebben. De partij verliest de positie en krijgt strafpunten. Kort gezegd, wanneer je in Utrecht bijvoorbeeld een pizza wilt bestellen dan heb je er niets aan dat er een pizzeria uit Breda tevoorschijn komt. Wanneer je op zoek bent naar een specialist dan wil je niet terechtkomen op een website waar toevallig een paar zinnen over het onderwerp te vinden zijn. Google wil dit voorkomen en zorgt met de nieuwe updates dat de kwaliteitseisen steeds hoger worden waardoor SEO alleen op de juiste manier ingezet kan worden.

Wij nemen online marketing voor je uit handen!

Wanneer je als ondernemer kiest om online marketing in eigen beheer te houden, kun je een heel eind komen. Hoewel het geen rocket science is, kan het wel veel tijd in beslag nemen. Waar onze SEO experts zich verheugen op de nieuwste updates en hier direct op inspelen, kan het je wel eens koud op je dak vallen. Waar wij een uur bezig zijn kost het je er misschien wel drie!

Wij kunnen de informatie inmiddels dromen en we staan dan ook in de startblokken. Om je tijd te besparen bieden wij graag onze kennis en expertise aan. Wij zijn elk moment volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen je uitstekend adviseren en ondersteunen in jouw online marketing activiteiten.

Lees ook ons blog over bovenaan komen in Google of het blog over waarom het gebruik van SEO effectiever is!


Dit blog is geschreven door

Quebit director Melvin
Melvin Hardey Managing Director