Quebit team

Quebit aanwezig bij FD Gazellen Award uitreiking

Afgelopen donderdag, 16 november 2017, was het zover; de FD Gazellen Award uitreiking in Deventer.

Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Quebit werd hiervoor beloond met de titel FD Gazelle 2017 en behoort hiermee tot de snelst groeiende organisaties van Nederland! Afgelopen donderdag werden wij samen met alle winnaars uit Oost-Nederland uitgenodigd in de Deventer Schouwburg voor een middagvullend programma. Hier werden inspirerende verhalen gedeeld door en voor ondernemers. Wij zijn trots op onze prestaties van de afgelopen jaren en zien deze prijs als een kroon op ons werk. Het was een geslaagde middag!

Wie zijn wij?

Quebit is het meest gedreven online marketing bureau van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn Quebit, hét online marketing bureau dat alles voor u uit handen neemt.

Kennismaken?

Wilt u de gedrevenheid van Quebit zelf ervaren? Quebit staat voor u klaar! Neem direct contact met ons op! Wij maken dan graag een scan van uw huidige online marketing situatie, zodat u direct weet waar u aan toe bent!


Dit blog is geschreven door

manager operations Kirsten
Kirsten van Beek Operations manager