Google partner
0297 745 555
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event

Quebit aanwezig bij Google Partnership Event

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig!

Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er een presentatie gegeven door Jason Wu, eigenaar van NeoSEM. Zijn presentatie ging over acquisitie en hij gaf daarbij tips en benoemde valkuilen vanuit zijn eigen ervaring. Tevens sprak Julien Cornet van het bedrijf Semetis (Omnicon Media Group). Hij focuste op het kwalificeren van leads. Om 14:00 sloot Google het event af met een lunch en mogelijkheid tot netwerken.

Meer weten over ons Google Partnerschap?

Een leerzame, inspirerende dag waar Quebit zeker wat aan heeft gehad! Wilt u de voordelen weten van zaken doen met een Google partner? Neem gerust contact met ons op!

Recente projecten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.