Quebit team

Quebit onderneemt al 10 jaar!

Voor wie Quebit al langer volgt weet dat Melvin en Sander al enige tijd als salestijgers door het leven gaan. Waar het allemaal begonnen is? Dat vertellen ze je dan ook geregeld, maar ik zet het graag nog even voor je op een rijtje!

Januari 2010, waar het allemaal begon…

Vanaf januari 2010 (tot eind 2011) stond Quebit bekend als traditioneel IT bedrijf. We werkten samen met een team van verschillende professionals om onze opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van IT. Al snel kwam de vraag of Quebit ook een website kon bouwen. Maar natúúrlijk! Melvin en Sander sloegen de handen ineen en vanaf dat moment kan Quebit zich een webdesignbureau noemen.

Een stapje verder

Maar wat heb je aan een nieuwe website als niemand hem vindt? Een stukje dienstverlening die wij uiteindelijk bij onze webdesign projecten aanboden. En zo geschiedde. Hier is het succesverhaal van Quebit als online marketing bureau begonnen. We volgen nog steeds elke dag de trends om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien van de juiste online marketing activiteiten. Wij zorgen ervoor dat websites gevonden worden, dat bezoekers de juiste informatie kunnen vinden en dat deze websitebezoeken ook daadwerkelijk leiden tot conversies (oftewel opdrachten voor onze opdrachtgevers). Dit doen we door het opzetten van onder andere Google Ads en social media campagnes. Wij gaan net dat stapje verder om onze opdrachtgevers vindbaar te maken.

Het geheime ingrediënt

Ons team groeit. We leren met en van elkaar. Onze kracht? Het ultieme sales DNA in combinatie met onze praktijkgerichte online marketing kennis. Ook de gezellige sfeer bij ons op kantoor zorgt ervoor dat het team zich elke dag weer laat prikkelen en uitdagen (en hier en daar ook een kilootje aankomt).

team quebit

We kunnen na 10 jaar wel zeggen dat we de online marketing wereld kennen. En nog steeds leren wij elke dag bij. Een 10-jarig jubileum is iets om trots op te zijn! Op naar een extra nul erbij ;)! Want dat zijn wij: Streven naar het hoogst haalbare, voor zowel onszelf als voor onze opdrachtgevers!

Heb je er melk of suiker in?

Binnenkort een kop koffie drinken met Melvin of Sander? Dat kan! Laat een berichtje achter en ze nemen (vrijwel direct) contact met je op!
Wie weet kunnen wij de komende 10 jaar ook wel wat voor jouw onderneming betekenen!

Oh ja! Mocht je ons nog niet volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.. doe dat dan even! Dan ben je zelf ook gelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld!


Dit blog is geschreven door

manager operations Kirsten
Kirsten van Beek Operations manager