Google partner
0297 745 555
Quebit steunt Team Wessel

Quebit steunt Team Wessel

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel.

De Mont Ventoux

Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein kereltje. Helaas heeft Wessel het Neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. Wessel is voor ‘Team Wessel’ een grote motivatiebron om de Mont Ventoux fietsend te gaan beklimmen. Hiermee wil Team Wessel geld ophalen voor een nog betere behandeling voor kankerpatiënten.

Steunt u Team Wessel ook?

Wilt u ook uw steentje bijdragen en Team Wessel helpen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker? Dat kan! Elke euro telt.

Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport