Google partner
0297 745 555
Ransomware virus WannaCry

Ransomware virus WannaCry

Ransomware virus WannaCry

De afgelopen dagen is het ransomware virus WannaCry veelvuldig in het nieuws geweest. Dit virus besmette in een aantal dagen tijd tienduizenden computers van voornamelijk grote organisaties. Ransomware wordt ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd en zorgt ervoor dat een computer onbruikbaar wordt, tenzij de gebruiker een geldbedrag betaalt. Het virus verspreidde zich via bijlagen in verschillende nep e-mails en sloeg voornamelijk toe bij computers met oudere besturingssystemen, zoals Windows XP en Windows Server 2003.

Oplossingen tegen ransomware

Wilt u voorkomen dat uw computer ‘gegijzeld’ wordt door ransomware? Indien u een verouderd besturingssysteem heeft, dan is het verstandig om deze te laten upgraden. Qubical Amsterdam, partner van Quebit, kan u hierbij helpen. Zij kunnen uw oude besturingssysteem direct upgraden naar Windows10Pro.

Kijk voor meer informatie over het ransomware virus op de website van onze partner Qubical Amsterdam. Daar vindt u ook diverse tips en mogelijkheden om de kans op ransomware te verkleinen.

Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport