Quebit team

Uitnodiging 22 december BNI ROYAAL Amsterdam

Geven loont

Quebit gelooft er in dat geven loont. Wekelijks komt een groep van 30 ondernemers samen in het Frans Otten stadion om te netwerken. Dit is niet zomaar even netwerken, maar een efficiënt bewezen concept BNI (Business Network International). Dit concept van aanbevelingsmarketing is in 1985 gestart. En telt inmiddels meer dan 200 chapters in Nederland en meer dan 6000 chapters wereldwijd. 

Kracht van aanbevelingsmarketing

De kracht van het concept is dat je je best doet voor een ander. Alle ondernemers geloven erin dat geven loont. Wanneer jij je best doet voor een ander, dan zal de ander automatisch het verlangen krijgen iets voor jou te willen doen. Wekelijks kunnen de leden van elk chapter een zoekvraag neerleggen bij hun medeleden. Tevens is er wekelijks een 10 minuten presentatie van een van deze leden.

Presentatie door Quebit op 22 december 2017

22 december 2017 is het de beurt aan Quebit! Quebit zal in 10 minuten vertellen over wat Google zo belangrijk vindt aan jouw website. Hoe scoor je hoger? Quebit zal jou zeker een aantal tips meegeven. Nu is het deze ochtend de laatste BNI van het jaar! En wordt er zelfs een heerlijk kerstontbijt verzorgd! 

Hieronder een kort pitch van mij, Melvin, manager operations bij Quebit:

Op ochtenden als deze zijn ook gasten van harte welkom! Traditioneel kun je aanschuiven en is de entree 20 euro per ochtend. 

Maar komende vrijdag (de 22e van december 2017) van 06:45 tot 08:30 is de toegang voor de gasten helemaal gratis!

Schuif aan!

Vindt je het leuk om eens aan te schuiven? Meld je dan direct aan door hieronder op de button te klikken!

Graag tot vrijdag!


Dit blog is geschreven door

Quebit director Melvin
Melvin Hardey Managing Director