Google partner
0297 745 555
Diensten

Diensten

Quebit biedt 3 verschillende primaire diensten aan:

Onze 3 hoofddiensten

Binnen onze 3 hoofddiensten helpen wij u onder andere met het opstellen van een online marketingplan en een social media plan, maar ook met de uitvoering van deze plannen. Door gebruik te maken van de SEO diensten van Quebit, wordt uw website organisch beter vindbaar en verbetert de positie van uw website binnen de zoekmachines. Met onze kennis op het gebied van SEA helpen wij u om gericht te adverteren op internet, via het Google AdWords systeem.

Overige diensten

Quebit maakt sowieso altijd een online marketingplan waarin de bovenstaande 3 hoofdpijlers worden meegenomen. Hierin brengen wij een advies uit, gericht op uw specifieke wensen en behoeften. Onze overige diensten worden ook meegenomen in dit plan.

Webdesign

Bij overige diensten kunt u bijvoorbeeld denken aan het complete webdesign van uw website. De gebruiksvriendelijkheid, bruikbaarheid van de informatie en visuele aantrekkelijkheid moeten orde zijn. De website is immers uw online visitekaartje. Wij bouwen uitsluitend websites met een responsive design. Dit houdt in dat uw nieuwe website zich aanpast naar de groote van het scherm waarop het bekeken wordt. Ideaal voor mobiel- en tablet-gebruik en ook Google hecht hier veel waarde aan. Google geeft zelfs voorrang aan websites die een responsive design hebben!

Webshop

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met het opzetten en onderhouden van uw eigen webshop. Dit kan voor een eenvoudige webshop met enkele tientallen producten, of een volledige oplossing inclusief voorraadbeheer, productcategorieën en een uitgebreid scala aan betalings- en pricing-opties.

Webhosting

Uiteraard bieden we ook webhosting aan. Hierdoor hoeft u zelf geen server aan te schaffen om uw website of data op te zetten, wij verzorgen deze ruimte voor u. Wij bieden een betrouwbaar en stabiel onderdak aan voor uw data.

Kerio Connect

Quebit kan u ook voorzien van Kerio Connect, een zogenaamde ‘groupware’ applicatie. Kerio Connect geeft u één plek om uw email, agenda, notities en taken te beheren. Gebruik deze op desktops en mobiele apparaten, perfect gesynchroniseerd met uw collega’s!

Logo & Huisstijl

Quebit ondersteunt u met het verpakken van uw boodschap in een krachtig logo. Een uniek logo dat uitdraagt waar uw bedrijf voor staat. Maar Quebit gaat verder dan alleen het (her)ontwerpen van een logo; wij ontwikkelen een complete huisstijl die bij perfect bij uw bedrijf past!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Vijf tips voor een succesvolle website
Geplaatst op 5 oktober 2017

Uw website is slechts een middel om uw doel te bereiken. Wij staan daarom altijd stil bij de kern van de website. Waar dient uw website voor en wie is de doelgroep. Wilt u enthousiasmeren, interesseren of de bezoeker overhalen tot actie? Het is belangrijk dat deze vragen eerst te beantwoorden voordat u een nieuwe […]

Lees meer
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.