Google partner
0297 745 555
Diensten

Diensten

Quebit biedt 3 verschillende primaire diensten aan:

Onze 3 hoofddiensten

Binnen onze 3 hoofddiensten helpen wij u onder andere met het opstellen van een online marketingplan en een social media plan, maar ook met de uitvoering van deze plannen. Door gebruik te maken van de SEO diensten van Quebit, wordt uw website organisch beter vindbaar en verbetert de positie van uw website binnen de zoekmachines. Met onze kennis op het gebied van SEA helpen wij u om gericht te adverteren op internet, via het Google AdWords systeem.

Overige diensten

Quebit maakt sowieso altijd een online marketingplan waarin de bovenstaande 3 hoofdpijlers worden meegenomen. Hierin brengen wij een advies uit, gericht op uw specifieke wensen en behoeften. Onze overige diensten worden ook meegenomen in dit plan.

Webdesign

Bij overige diensten kunt u bijvoorbeeld denken aan het complete webdesign van uw website. De gebruiksvriendelijkheid, bruikbaarheid van de informatie en visuele aantrekkelijkheid moeten orde zijn. De website is immers uw online visitekaartje. Wij bouwen uitsluitend websites met een responsive design. Dit houdt in dat uw nieuwe website zich aanpast naar de groote van het scherm waarop het bekeken wordt. Ideaal voor mobiel- en tablet-gebruik en ook Google hecht hier veel waarde aan. Google geeft zelfs voorrang aan websites die een responsive design hebben!

Webshop

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met het opzetten en onderhouden van uw eigen webshop. Dit kan voor een eenvoudige webshop met enkele tientallen producten, of een volledige oplossing inclusief voorraadbeheer, productcategorieën en een uitgebreid scala aan betalings- en pricing-opties.

Webhosting

Uiteraard bieden we ook webhosting aan. Hierdoor hoeft u zelf geen server aan te schaffen om uw website of data op te zetten, wij verzorgen deze ruimte voor u. Wij bieden een betrouwbaar en stabiel onderdak aan voor uw data.

Kerio Connect

Quebit kan u ook voorzien van Kerio Connect, een zogenaamde ‘groupware’ applicatie. Kerio Connect geeft u één plek om uw email, agenda, notities en taken te beheren. Gebruik deze op desktops en mobiele apparaten, perfect gesynchroniseerd met uw collega’s!

Logo & Huisstijl

Quebit ondersteunt u met het verpakken van uw boodschap in een krachtig logo. Een uniek logo dat uitdraagt waar uw bedrijf voor staat. Maar Quebit gaat verder dan alleen het (her)ontwerpen van een logo; wij ontwikkelen een complete huisstijl die bij perfect bij uw bedrijf past!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport