Google partner
0297 745 555
Webdesign

Webdesign – van doorslaggevend belang voor uw bezoekers

Webdesign is een logische stap voor online succes. Bij een website is de zogenaamde ‘look and feel’ van groot belang. Een bezoeker beslist binnen een paar seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. De website moet overzichtelijk ingedeeld zijn en zoeken moet makkelijk en snel gaan. Een bezoeker moet actief geprikkeld en geboeid worden door de uitstraling van uw website. Het design van de website is daarbij van doorslaggevend belang.

Quebit weet dat als geen ander en heeft de kennis en ervaring in huis om u hierbij goed van dienst te zijn. Voorop staat gebruiksvriendelijkheid, zowel voor u als voor de bezoeker. Door gebruik te maken van breed gedragen Content Management software zorgen wij ervoor dat u uw eigen website plezierig en laagdrempelig kunt verrijken met nieuwe artikelen en afbeeldingen terwijl uw bezoeker wordt verrast door een schitterend en fris webdesign.

jsy-desktopfix-tablet

Webdesign in dienst van uw doelstelling

De doelstelling die u wilt bereiken met behulp van uw website, staan voorop. Welk specifiek doel wilt u bereiken met uw website? Naamsbekendheid? Meer offerte aanvragen? Meer (online) verkopen of uw doelgroep informeren? Of uw website moet informeren of tot actie moet aanzetten: samen kiezen we de beste strategie voor de inrichting en streven we naar een invulling die perfect aansluit op de wensen van uw doelgroep. Quebit verzorgt voor u zowel de grafische vormgeving als de techniek van uw website. Dat noemen wij creatief, innovatief en flexibel. Met uw wensen en uw boodschap voorop. Zodat uw website voor u gaat werken.

Webdesign is voor Quebit een logisch verlengstuk van sales en marketing.

Omdat we ons specifiek bezig houden met de verbinding tussen de pijlers sales, marketing en IT is uw digitale visitekaartje voor Quebit een onderdeel van het totaalpakket. Samen met u werken we aan de realisering van het ‘merk’ dat uw bedrijf is.

Recente projecten
Blog berichten
Online positie bepalen met SEO
Geplaatst op 14 augustus 2017

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. […]

Lees meer
Social media: vijf tips voor bedrijven op social media
Geplaatst op 17 juli 2017

Social media: een begrip dat niet meer weg te denken is. Echter is er een flink verschil tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van social media. Als bedrijf zijnde wilt u de lezers van uw social media post van nuttige informatie voorzien, u wilt dat zij geïnteresseerd raken in uw product of dienst en dat de […]

Lees meer
Waarschuwing: Opnieuw een ernstig ransomware virus: Petya
Geplaatst op 5 juli 2017

Eerder besteedde Quebit aandacht aan het ransomware virus WannaCry. Dit virus ‘gijzelde’ data om vervolgens geld te kunnen eisen om de data vrij te geven. Nu is er opnieuw sprake van een cyberaanval: Petya. De cyberaanval heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met het virus WannaCry, zoals het geld eisen om data van een slot […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.