Google partner
0297 745 555
Webdesign

Webdesign – van doorslaggevend belang voor uw bezoekers

Webdesign is een logische stap voor online succes. Bij een website is de zogenaamde ‘look and feel’ van groot belang. Een bezoeker beslist binnen een paar seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. De website moet overzichtelijk ingedeeld zijn en zoeken moet makkelijk en snel gaan. Een bezoeker moet actief geprikkeld en geboeid worden door de uitstraling van uw website. Het design van de website is daarbij van doorslaggevend belang.

Quebit weet dat als geen ander en heeft de kennis en ervaring in huis om u hierbij goed van dienst te zijn. Voorop staat gebruiksvriendelijkheid, zowel voor u als voor de bezoeker. Door gebruik te maken van breed gedragen Content Management software zorgen wij ervoor dat u uw eigen website plezierig en laagdrempelig kunt verrijken met nieuwe artikelen en afbeeldingen terwijl uw bezoeker wordt verrast door een schitterend en fris webdesign.

jsy-desktopfix-tablet

Webdesign in dienst van uw doelstelling

De doelstelling die u wilt bereiken met behulp van uw website, staan voorop. Welk specifiek doel wilt u bereiken met uw website? Naamsbekendheid? Meer offerte aanvragen? Meer (online) verkopen of uw doelgroep informeren? Of uw website moet informeren of tot actie moet aanzetten: samen kiezen we de beste strategie voor de inrichting en streven we naar een invulling die perfect aansluit op de wensen van uw doelgroep. Quebit verzorgt voor u zowel de grafische vormgeving als de techniek van uw website. Dat noemen wij creatief, innovatief en flexibel. Met uw wensen en uw boodschap voorop. Zodat uw website voor u gaat werken.

Webdesign is voor Quebit een logisch verlengstuk van sales en marketing.

Omdat we ons specifiek bezig houden met de verbinding tussen de pijlers sales, marketing en IT is uw digitale visitekaartje voor Quebit een onderdeel van het totaalpakket. Samen met u werken we aan de realisering van het ‘merk’ dat uw bedrijf is.

Recente projecten
Blog berichten
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Vijf tips voor een succesvolle website
Geplaatst op 5 oktober 2017

Uw website is slechts een middel om uw doel te bereiken. Wij staan daarom altijd stil bij de kern van de website. Waar dient uw website voor en wie is de doelgroep. Wilt u enthousiasmeren, interesseren of de bezoeker overhalen tot actie? Het is belangrijk dat deze vragen eerst te beantwoorden voordat u een nieuwe […]

Lees meer
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.