Google partner
0297 745 555
Webdesign

Webdesign – van doorslaggevend belang voor uw bezoekers

Webdesign is een logische stap voor online succes. Bij een website is de zogenaamde ‘look and feel’ van groot belang. Een bezoeker beslist binnen een paar seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. De website moet overzichtelijk ingedeeld zijn en zoeken moet makkelijk en snel gaan. Een bezoeker moet actief geprikkeld en geboeid worden door de uitstraling van uw website. Het design van de website is daarbij van doorslaggevend belang.

Quebit weet dat als geen ander en heeft de kennis en ervaring in huis om u hierbij goed van dienst te zijn. Voorop staat gebruiksvriendelijkheid, zowel voor u als voor de bezoeker. Door gebruik te maken van breed gedragen Content Management software zorgen wij ervoor dat u uw eigen website plezierig en laagdrempelig kunt verrijken met nieuwe artikelen en afbeeldingen terwijl uw bezoeker wordt verrast door een schitterend en fris webdesign.

jsy-desktopfix-tablet

Webdesign in dienst van uw doelstelling

De doelstelling die u wilt bereiken met behulp van uw website, staan voorop. Welk specifiek doel wilt u bereiken met uw website? Naamsbekendheid? Meer offerte aanvragen? Meer (online) verkopen of uw doelgroep informeren? Of uw website moet informeren of tot actie moet aanzetten: samen kiezen we de beste strategie voor de inrichting en streven we naar een invulling die perfect aansluit op de wensen van uw doelgroep. Quebit verzorgt voor u zowel de grafische vormgeving als de techniek van uw website. Dat noemen wij creatief, innovatief en flexibel. Met uw wensen en uw boodschap voorop. Zodat uw website voor u gaat werken.

Webdesign is voor Quebit een logisch verlengstuk van sales en marketing.

Omdat we ons specifiek bezig houden met de verbinding tussen de pijlers sales, marketing en IT is uw digitale visitekaartje voor Quebit een onderdeel van het totaalpakket. Samen met u werken we aan de realisering van het ‘merk’ dat uw bedrijf is.

Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport