Nieuwsbrief

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing zet je e-mail in om je doelgroep te voorzien van extra informatie zoals het laatste nieuws, voordelen of een kijk achter de schermen. Dit gebeurt in de meeste gevallen door het versturen van een nieuwsbrief. E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Zo kun je met e-mail marketing meer bezoekers naar je website trekken, je klanten speciale aanbiedingen doen of tot acties laten over gaan. Je kunt op een subtiele manier je verkoop stimuleren en daarnaast de klanttevredenheid verhogen.

E-mailmarketing succesvol inzetten

Het kan frustrerend zijn als je veel tijd in je e-mailmarketing steekt, maar hier geen resultaat uit voort komt. Dat je nieuwsbrief niet wordt geopend betekent niet altijd dat je bericht niet goed is opgesteld. Om daarom de kans te vergroten dat je nieuwsbrief succesvol wordt ontvangen en gelezen, moet je rekening houden met het volgende:

  • Zorg dat je nieuwsbrief naar de juiste mensen wordt gestuurd;
  • Zorg dat de informatie duidelijk, kort en krachtig is;
  • Stem je content af op de ontvanger;
  • Zorg dat je nieuwsbrief ook mobiel toegankelijk en gebruiksvriendelijk is.

Dit is een greep uit onderdelen die op de juiste manier moeten worden ingezet om e-mail marketing succesvol te gebruiken.

Quebit ontzorgt je volledig

De specialisten van Quebit weten precies hoe zij e-mailmarketing kunnen opzetten voor je organisatie. We kijken hierin vooral naar het doel van e-mailmarketing voor je organisatie. Vervolgens stellen we nieuwsbrieven op, verwerken je input en versturen de nieuwsbrief naar je database van klanten.

Je online marketing volledig uitbesteden?

Je bent bij Quebit aan het juiste adres om je online marketing uit te besteden. Wij maken een scan van je huidige online marketing situatie waarna we verbeteringen aandragen. Mocht je deze verbeteringen interessant vinden, dan werken wij deze volledig uit in een online marketing strategie. Wil je meer informatie of wil je direct een online marketing scan aanvragen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken de mogelijkheden graag.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Vul hier je gegevens in!

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

 

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.