E-mailmarketing

Met e-mailmarketing zet u e-mail in om uw doelgroep te voorzien van extra informatie zoals het laatste nieuws, voordelen of een kijk achter de schermen. Dit gebeurt in de meeste gevallen door het versturen van een nieuwsbrief. E-mailmarketing is een vorm van direct marketing. Zo kunt u met e-mail marketing meer bezoekers naar uw website trekken, uw klanten speciale aanbiedingen doen of tot acties laten over gaan. U kunt op een subtiele manier uw verkoop stimuleren en daarnaast de klanttevredenheid verhogen.

E-mailmarketing succesvol inzetten

Het kan frustrerend zijn als u veel tijd in uw e-mailmarketing steekt, maar hier geen resultaat uit voort komt. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend betekent niet altijd dat uw bericht niet goed is opgesteld. Om daarom de kans te vergroten dat uw nieuwsbrief succesvol wordt ontvangen en gelezen, moet u rekening houden met het volgende:

  • Zorg dat uw nieuwsbrief naar de juiste mensen wordt gestuurd
  • Zorg dat de informatie duidelijk, kort en krachtig is
  • Stem uw content af op de ontvanger
  • Zorg dat uw nieuwsbrief ook mobiel toegankelijk en gebruiksvriendelijk is

Dit is een greep uit onderdelen die op de juiste manier moeten worden ingezet om e-mail marketing succesvol te gebruiken.

Quebit ontzorgt u volledig

De specialisten van Quebit weten precies hoe zij e-mailmarketing kunnen opzetten voor uw organisatie. We kijken hierin vooral naar het doel van e-mailmarketing voor uw organisatie. Vervolgens stellen we nieuwsbrieven op, verwerken uw input en versturen de nieuwsbrief naar uw database van klanten.

Uw online marketing volledig uitbesteden?

U bent bij Quebit op het juiste adres om uw online marketing uit te besteden. Wij maken een scan van uw huidige online marketing situatie waarna we verbeteringen aandragen. Mocht u deze verbeteringen interessant vinden, dan werken wij deze volledig uit in een online marketing strategie. Wilt u meer informatie of wilt u direct een online marketing scan aanvragen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken de mogelijkheden graag.

Vul hier uw gegevens in!

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.