Gesprek Quebit

Word franchisenemer van Quebit!

Ben jij sales driven en een netwerker? Werk je graag met doelstellingen? En heb je altijd al een droom gehad om eigen ondernemer te worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Quebit, het meest gedreven online marketing bureau van Nederland, is namelijk op zoek naar franchisenemers. Als eigen ondernemer ga je uitdagingen aan die je misschien wel nooit zult ervaren als je voor een baas werkt. En wat is er leuker dan doen waar jij goed in bent, met ondersteuning van ons?

Wie is Quebit?

Quebit is het meest gedreven online marketing bureau van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen. In 2010 is Quebit opgericht en stond toen vooral bekend als traditioneel IT bedrijf. Vanaf 2011 is Quebit van IT bedrijf naar online marketing bureau gegroeid. Tegenwoordig nemen wij de volledige online marketing uit handen van onze klanten. Wij houden ons bezig met SEO, SEA, Webdesign, Webhosting en sociale media. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat om zo bedrijven succesvoller te maken!

Waarom franchisenemer worden?

Allereerst betekent franchisenemer van Quebit dat je ondernemer wordt binnen een bewezen business concept. Daarnaast word je ondernemer in een groeiende markt. Over de online marketing hoef jij je geen zorgen te maken. De volledige operationele online marketing wordt voor je door Quebit verzorgd. Tevens zorgt Quebit voor alle administratie en facturatie. Ook de volledige marketing en de sociale media voor jou als franchisenemer wordt door Quebit verzorgd. Zo kun jij je focussen op wat telt en dat is business builden!

Wat ga jij doen als franchisenemer van Quebit?

Terwijl wij de online marketing uit handen nemen van onze klanten, ga jij je bezighouden met waar je goed in bent: sales! Je bent als franchisenemer van Quebit namelijk verantwoordelijk voor acquisitie. Je gaat netwerken om zo een klantenkring op te bouwen die jij ook zult onderhouden. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen, maar zal Quebit je ondersteunen. Hierdoor profiteer je van onze ervaringen en begeleiding bij het starten van je eigen onderneming.

Kortom, wat zijn jouw voordelen als franchisenemer?

  • Je wordt ondernemer binnen een succesvol bewezen concept;
  • Je wordt ondernemer in een groeiende markt;
  • De volledige operationele online marketing wordt voor je door Quebit verzorgd;
  • Quebit zorgt tevens voor volledige afhandeling van administratie en facturatie;
  • En doet ook de volledige marketing voor jou als franchisenemer;
  • Quebit verzorgt de social media voor jou als franchisenemer;
  • Je kunt een uitdagende, directe en passieve inkomstenstroom opbouwen;
  • Je kunt je focussen op dat wat telt: business bouwen;
  • EN je start met meer dan 100 positieve referenties!

Join Quebit!

Kun je niet wachten om je eigen onderneming te starten door franchisenemer van Quebit te worden? Neem dan contact met ons op en join Quebit!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!