Google partner
0297 745 555
Masterclass

Quebit organiseert regelmatig interactieve masterclasses op het gebied van online marketing, waarin wij u helpen om steeds meer uit uw online marketing te halen! De eerst volgende masterclass wordt georganiseerd op 27 september 2017!! Nadere informatie volgt. Schrijf u in als geïnteresseerde en wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Onze drive om masterclasses te organiseren

Wij bij Quebit zijn gedreven, ambitieus en helemaal klaar om een stap verder te gaan. Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten in het proces van Online Marketing. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme nemen wij het hele traject van Online Marketing voor onze klanten uit handen. Net zo leuk vinden wij het om onze kennis en ervaring met anderen te delen. In samenwerking met andere professionals op het gebied van presentatie en online marketing organiseren wij masterclasses geheel afgestemd op de opkomende informatiebehoefte in online marketing.

Gevarieerd aanbod aan onderwerpen

Online marketing is een zeer ruim begrip en in talloze onderwerpen te separeren. Door dieper in te gaan op specifieke onderwerpen die zich onder de term ‘online marketing’ bevinden, leggen we de focus op het doel wat de deelnemer van de masterclass wil bereiken. We kijken tevens naar trends en houden de markt nauwlettend in de gaten om met deze inzichten in te kunnen spelen op actualiteit. De online marketing wereld staat nooit stil en wij dus ook niet.

Ook iets voor u?

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of werkzaam binnen een grote organisatie met veel collega’s, u bent nooit te laat om te beginnen aan online marketing. Misschien zet u online marketing al veelvuldig in, maar bereikt u uw doelen niet. Dan is het belangrijk om na te gaan of u de online marketing wel op de juiste manier inzet en daarmee de juiste doelgroep aanspreekt.

Op de hoogte blijven?

Met de masterclasses bieden wij interactieve kennisoverdracht met als doel u te inspireren, enthousiasmeren en vooral te laten profiteren van onze kennis in online marketing. Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige masterclasses georganiseerd door Quebit? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Twitter! Of vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in.Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport