online marketing scan

Online marketing en sales bij Quebit

Marketingactiviteiten zijn erop gericht de afzet van producten of diensten te bevorderen. De markt, uw doelgroep, moet weten dat u bestaat en wat u te bieden heeft. Daarvoor is het eerst nodig te weten waar de doelgroepen zich bevinden en welke behoeften zij hebben, om daar vervolgens met uw producten of diensten optimaal op in te kunnen spelen. Quebit heeft ruime ervaring op het gebied van online marketing en sales. Onze expertise kan uitstekend helpen bij het bedenken van een doelgerichte strategie en bij het uitvoeren van activiteiten om de marketingdoelstellingen te behalen.

Branding

Quebit is krachtig en ervaren wat betreft branding. Wij positioneren uw bedrijf als een sterk merk in de markt. Daartoe stellen wij gezamenlijk een strategie op en voeren deze uit, eventueel ook samen met u. Zelfs kunnen wij uw team trainen, bijvoorbeeld bij het inzetten van social media.

Online marketing: bouwen aan een sterk merk

Traditionele marketing blijft bestaan, maar online marketing middelen worden steeds vaker en intensiever ingezet. Deze vorm van marketing is eenvoudig te starten, levert snel resultaat op en kost vaak minder geld. De kunst is om online marketingmiddelen heel gericht in te zetten en de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te zenden. Een schot hagel lijkt aantrekkelijk, maar mist vaak zijn doel.

Wat zijn uw doelstellingen?

Daarnaast is het belangrijk goed na te denken over de boodschap. Een verkeerd gekozen boodschap is niet makkelijk uit te wissen. Om écht resultaat te boeken is een plan nodig, maar ook een lange adem. Een Facebookpagina bijvoorbeeld, is zo aangemaakt. Echter blijft resultaat uit, als er niet structureel aandacht besteed wordt aan deze pagina.

Quebit ondersteunt u graag met het opstellen van een online marketing en social media-plan, maar ook met de uitvoering ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan nu contact met op met Quebit!