Quebit marketing

Online marketing plan

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door het online marketing plan. Hier begint het mee. In dit plan zetten wij de strategie uit die speciaal op maat wordt ontwikkeld voor je bedrijf. Tijdens een intakegesprek zorgen wij ervoor dat we alle informatie verzamelen over je onderneming en inzicht hebben in je doelstellingen. Samen met onze expertise op het gebied van online marketing resulteert dit in een advies dat bijdraagt aan het behalen van je ondernemingsdoelstellingen.

Uit welke onderdelen het online marketing plan bestaat?  

Je bedrijf onder de loep

Allereerst is het belangrijk om je bedrijf onder de loep te nemen. Wij zijn nieuwsgierig naar het ontstaan van je bedrijf, hoe het zich ontwikkeld heeft en wat je doelstellingen en ambities zijn. We bekijken je concurrentie en de ondernemingen waarmee je samenwerkt, omdat dit een belangrijk onderdeel is om de juiste strategie te kunnen bepalen. Uiteindelijk kunnen we zo vaststellen wat je bedrijf nu echt uniek maakt: Wat zijn de USP’s (Unique Selling Points) van je bedrijf en waarom worden klanten juist klant bij jou?

Je huidige situatie: het startpunt

Nadat we je bedrijf hebben leren kennen, bekijken we de stand van zaken van je huidige inzet van online marketing:

  • Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Deze moet aantrekkelijk zijn voor de bezoekers en uitnodigen om contact met je op te nemen of een aankoop in overweging te nemen. Zo letten wij onder andere op enthousiaste en duidelijke call-to-actions, goede benadrukking van USP’s en prettig leesbare teksten.
  • Daarnaast is het ook nog belangrijk dat je website aantrekkelijk is voor Google. Is het voor Google duidelijk waar je website over gaat en is je vermelding in Google aantrekkelijk om op te klikken?
  • Wat doe je op dit moment met social media, Google Ads en advertising en maak je bijvoorbeeld al gebruik van een nieuwsbrief?

Wanneer we dit volledig in kaart hebben gebracht, gaan wij door naar de volgende stap:

Hoe bereik je je doelstellingen via online marketing?

In ons advies beargumenteren wij hoe je je ambities en doelstellingen kunt bereiken via online marketing. Wij hebben inmiddels jaren ervaring in online marketing en passen onze expertise op je bedrijf toe. We dragen een realistisch stappenplan aan, waarin we aangeven welke resultaten je kunt verwachten en welke investeringen in tijd en geld hiervoor nodig zijn. Dit alles met het doel om je specifieke doelstellingen te behalen.

Het voordeel van een online marketing plan

Het voordeel van een online marketing plan is dat je direct weet waar je aan toe bent. Daarnaast geeft het je een handig overzicht voor het verbeteren van je online marketing activiteiten. Quebit kan deze activiteiten gedeeltelijk of geheel voor je verzorgen, hiervoor kunnen we je ook een voorstel doen. Hierbij kunnen wij ook samenwerken met je eigen marketingafdeling. Lees meer over online marketing uitbesteden.

Een online marketing plan voor je bedrijf laten schrijven?

Wil je dat wij je organisatie volledig onder de loep nemen? En je daarnaast begeleiden met het verbeteren van je online marketing activiteiten? Neem dan direct contact met ons op! Vul onderstaand contactformulier in en vraag direct een online marketing plan aan. Je kunt ook direct bellen naar 020-3315705! Wij verdiepen ons graag in je onderneming!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Vraag direct een online marketing plan aan of stel een vraag!

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.