Google partner
0297 745 555
Het online marketing plan: wat houdt het in?

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door het online marketing plan. Hier begint het mee. In dit plan zetten wij de strategie uit die speciaal op maat wordt ontwikkeld voor uw bedrijf. Tijdens een intake gesprek zorgen wij ervoor dat we alle informatie verzamelen over uw onderneming, zodat wij optimaal inzicht hebben in uw werkwijze en doelstellingen. Samen met onze expertise op het gebied van online marketing resulteert dit in een advies dat bijdraagt aan het behalen van uw ondernemingsdoelstellingen.

Uit welke onderdelen het online marketing plan bestaat?  

Uw bedrijf onder de loep

Allereerst is het belangrijk om uw bedrijf onder de loep te nemen. Wij zijn nieuwsgierig naar het ontstaan van uw bedrijf, hoe het zich ontwikkeld heeft en wat uw doelstellingen en ambities zijn. We bekijken uw concurrentie en de ondernemingen waarmee u samenwerkt, omdat dit een belangrijk onderdeel is om de juiste strategie te kunnen bepalen. Uiteindelijk kunnen we zo vaststellen wat uw bedrijf nu echt uniek maakt: Wat zijn de USP’s (Unique Selling Points) van uw bedrijf en waarom worden klanten juist klant bij u?

Uw huidige situatie: het startpunt

Nadat we uw bedrijf hebben leren kennen, bekijken we de stand van zaken van uw huidige inzet van online marketing:

  • Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Deze moet aantrekkelijk zijn voor de bezoekers en uitnodigen om contact met u op te nemen of een aankoop in overweging te nemen. Zo letten wij onder andere op enthousiaste en duidelijke call-to-actions, goede benadrukking van USP’s en prettig leesbare teksten.
  • Daarnaast is het ook nog belangrijk dat uw website aantrekkelijk is voor Google. Is het voor Google duidelijk waar uw website over gaat en is uw vermelding in Google aantrekkelijk om op te klikken?
  • Wat doet u op dit moment met social media, Adwords en advertising en maakt u bijvoorbeeld al gebruik van een nieuwsbrief?

Wanneer we dit volledig in kaart hebben gebracht, gaan wij door naar de volgende stap:

Hoe bereikt u uw doelstellingen via online marketing?

In ons advies beargumenteren wij hoe u uw ambities en doelstellingen kunt bereiken via online marketing. Wij hebben inmiddels jaren ervaring in online marketing en passen onze expertise op uw bedrijf toe. We dragen een realistisch stappenplan aan, waarin we aangeven welke resultaten u kunt verwachten en welke investeringen in tijd en geld hiervoor nodig zijn. Dit alles met het doel om uw specifieke doelstellingen te behalen.

Het voordeel van een online marketing plan is dat u direct weet waar u aan toe bent en een handig overzicht hebt voor het verbeteren van uw online marketing activiteiten. Quebit kan deze activiteiten gedeeltelijk of geheel voor u verzorgen, hiervoor kunnen we u ook een voorstel doen.

Wilt u dat wij uw organisatie volledig onder de loep nemen en u begeleiden met het verbeteren van uw online marketing activiteiten?

 

Vraag nu een online marketing plan aan!
Recente projecten
Blog berichten
Social media: vijf tips voor bedrijven op social media
Geplaatst op 17 juli 2017

Social media: een begrip dat niet meer weg te denken is. Echter is er een flink verschil tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van social media. Als bedrijf zijnde wilt u de lezers van uw social media post van nuttige informatie voorzien, u wilt dat zij geïnteresseerd raken in uw product of dienst en dat de […]

Lees meer
Waarschuwing: Opnieuw een ernstig ransomware virus: Petya
Geplaatst op 5 juli 2017

Eerder besteedde Quebit aandacht aan het ransomware virus WannaCry. Dit virus ‘gijzelde’ data om vervolgens geld te kunnen eisen om de data vrij te geven. Nu is er opnieuw sprake van een cyberaanval: Petya. De cyberaanval heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met het virus WannaCry, zoals het geld eisen om data van een slot […]

Lees meer
Auteursrecht, hoe werkt dat?
Geplaatst op 26 juni 2017

U heeft veel tijd gestoken in een tekst voor op uw website. Of u hebt een fotograaf ingehuurd om uw website te verfraaien met mooie foto’s. Vervolgens ziet u uw foto terug op een andere website. De eigenaar van die website heeft de foto misschien gevonden op Google.. even knippen en plakken, en klaar. Zonder […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.