Google partner
0297 745 555
Het online marketing plan: wat houdt het in?

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door het online marketing plan. Hier begint het mee. In dit plan zetten wij de strategie uit die speciaal op maat wordt ontwikkeld voor uw bedrijf. Tijdens een intake gesprek zorgen wij ervoor dat we alle informatie verzamelen over uw onderneming, zodat wij optimaal inzicht hebben in uw werkwijze en doelstellingen. Samen met onze expertise op het gebied van online marketing resulteert dit in een advies dat bijdraagt aan het behalen van uw ondernemingsdoelstellingen.

Uit welke onderdelen het online marketing plan bestaat?  

Uw bedrijf onder de loep

Allereerst is het belangrijk om uw bedrijf onder de loep te nemen. Wij zijn nieuwsgierig naar het ontstaan van uw bedrijf, hoe het zich ontwikkeld heeft en wat uw doelstellingen en ambities zijn. We bekijken uw concurrentie en de ondernemingen waarmee u samenwerkt, omdat dit een belangrijk onderdeel is om de juiste strategie te kunnen bepalen. Uiteindelijk kunnen we zo vaststellen wat uw bedrijf nu echt uniek maakt: Wat zijn de USP’s (Unique Selling Points) van uw bedrijf en waarom worden klanten juist klant bij u?

Uw huidige situatie: het startpunt

Nadat we uw bedrijf hebben leren kennen, bekijken we de stand van zaken van uw huidige inzet van online marketing:

  • Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Deze moet aantrekkelijk zijn voor de bezoekers en uitnodigen om contact met u op te nemen of een aankoop in overweging te nemen. Zo letten wij onder andere op enthousiaste en duidelijke call-to-actions, goede benadrukking van USP’s en prettig leesbare teksten.
  • Daarnaast is het ook nog belangrijk dat uw website aantrekkelijk is voor Google. Is het voor Google duidelijk waar uw website over gaat en is uw vermelding in Google aantrekkelijk om op te klikken?
  • Wat doet u op dit moment met social media, Adwords en advertising en maakt u bijvoorbeeld al gebruik van een nieuwsbrief?

Wanneer we dit volledig in kaart hebben gebracht, gaan wij door naar de volgende stap:

Hoe bereikt u uw doelstellingen via online marketing?

In ons advies beargumenteren wij hoe u uw ambities en doelstellingen kunt bereiken via online marketing. Wij hebben inmiddels jaren ervaring in online marketing en passen onze expertise op uw bedrijf toe. We dragen een realistisch stappenplan aan, waarin we aangeven welke resultaten u kunt verwachten en welke investeringen in tijd en geld hiervoor nodig zijn. Dit alles met het doel om uw specifieke doelstellingen te behalen.

Het voordeel van een online marketing plan is dat u direct weet waar u aan toe bent en een handig overzicht hebt voor het verbeteren van uw online marketing activiteiten. Quebit kan deze activiteiten gedeeltelijk of geheel voor u verzorgen, hiervoor kunnen we u ook een voorstel doen.

Wilt u dat wij uw organisatie volledig onder de loep nemen en u begeleiden met het verbeteren van uw online marketing activiteiten?

 

Vraag nu een online marketing plan aan!
Recente projecten
Blog berichten
Quebit aanwezig bij FD Gazellen Award uitreiking
Geplaatst op 17 november 2017

Afgelopen donderdag, 16 november 2017, was het zover; de FD Gazellen Award uitreiking in Deventer. Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Quebit werd hiervoor beloond met de titel FD Gazelle 2017 en behoort hiermee tot de snelst groeiende organisaties van Nederland! Afgelopen donderdag werden wij samen met alle winnaars uit […]

Lees meer
Het belang van contentmarketing
Geplaatst op 13 november 2017

Wat is contentmarketing dan precies? Contentmarketing is het maken, aanbieden en verspreiden van informatie doormiddel van tekst, afbeeldingen en videomateriaal om de (zoek)vraag van de consument zo goed mogelijk te beantwoorden. Het enthousiast maken van de doelgroep door middel van informatie op de juiste plek en op het juiste moment. Middels content conversies binnenhalen. Waarom […]

Lees meer
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport