Google partner
0297 745 555
Online marketing stagiair

Hé jij daar, enthousiaste en leergierige online marketing stagiair,

Wij hebben een mooie kans voor je. Een kans die je echt niet kunt laten schieten. Een stage online marketing bij het meest gedreven online marketing bureau van Nederland: Quebit!

Gigantisch veel leren

Jij bent creatief, denkt graag mee en staat open voor feedback. Als stagiair bij Quebit leer je gigantisch veel over online marketing. Van autodealer tot kledingwinkel, van schilder tot cateraar: al onze klanten willen gevonden worden,

aantrekkelijke content bieden en hiermee natuurlijk meer klanten binnenhalen. Jij gaat hiervoor zorgen. Jij past je volledig aan en zorgt voor de juiste strategie om hun doelen te behalen.

Samen met het team

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werk samen met je collega’s op de online marketing afdeling. Je wordt begeleid door Nils. Nils is onze gespecialiseerde online marketing manager en zorgt ervoor dat jij precies weet wat je op een dag kunt doen. Jij bent oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de wensen van de klant. Jij bent enthousiast en straalt dit ook uit in je communicatie.

Jij levert een flinke bijdrage

Natuurlijk drinken wij de hele dag koffie, maar die hoef jij zeker niet voor ons te gaan halen! Voor ons ben je een volwaardig Quebit-teamlid en jij levert, net als al onze andere collega’s, een flinke bijdrage aan het succes van Quebit. We bestaan al ruim zeven jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met meer dan tien man! We werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Successen vieren we met een hapje buiten de deur of een fles bubbels op kantoor.

Je denkt mee en vult aan

We weten natuurlijk dat jouw ervaring in online marketing niet reuze zal zijn, maar wij zullen daar verandering in brengen! Je leert, je past toe en je wordt beter. Je denkt met ons mee en vult ons aan.

Wil jij beter worden in online marketing?

Wil jij beter worden in online marketing, alle aspecten van online marketing leren kennen en ook daadwerkelijk gaan uitvoeren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar melvin@quebit.nl. We zijn benieuwd naar wie je bent, waarom jij vindt dat we kennis moeten maken en wat jij Quebit kan bieden (en wat wij jou kunnen bieden). Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel Nils dan gerust op 0297 745555.

Met enthousiaste groet,

Team Quebit

Melvin Hardey en Sander Kuiper

Recente projecten
Blog berichten
Quebit aanwezig bij FD Gazellen Award uitreiking
Geplaatst op 17 november 2017

Afgelopen donderdag, 16 november 2017, was het zover; de FD Gazellen Award uitreiking in Deventer. Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Quebit werd hiervoor beloond met de titel FD Gazelle 2017 en behoort hiermee tot de snelst groeiende organisaties van Nederland! Afgelopen donderdag werden wij samen met alle winnaars uit […]

Lees meer
Het belang van contentmarketing
Geplaatst op 13 november 2017

Wat is contentmarketing dan precies? Contentmarketing is het maken, aanbieden en verspreiden van informatie doormiddel van tekst, afbeeldingen en videomateriaal om de (zoek)vraag van de consument zo goed mogelijk te beantwoorden. Het enthousiast maken van de doelgroep door middel van informatie op de juiste plek en op het juiste moment. Middels content conversies binnenhalen. Waarom […]

Lees meer
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport