Google partner
0297 745 555
Online marketing stagiair

Hé jij daar, enthousiaste en leergierige online marketing stagiair,

Wij hebben een mooie kans voor je. Een kans die je echt niet kunt laten schieten. Een stage online marketing bij het meest gedreven online marketing bureau van Nederland: Quebit!

Gigantisch veel leren

Jij bent creatief, denkt graag mee en staat open voor feedback. Als stagiair bij Quebit leer je gigantisch veel over online marketing. Van autodealer tot kledingwinkel, van schilder tot cateraar: al onze klanten willen gevonden worden,

aantrekkelijke content bieden en hiermee natuurlijk meer klanten binnenhalen. Jij gaat hiervoor zorgen. Jij past je volledig aan en zorgt voor de juiste strategie om hun doelen te behalen.

Samen met het team

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werk samen met je collega’s op de online marketing afdeling. Je wordt begeleid door Nils. Nils is onze gespecialiseerde online marketing manager en zorgt ervoor dat jij precies weet wat je op een dag kunt doen. Jij bent oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de wensen van de klant. Jij bent enthousiast en straalt dit ook uit in je communicatie.

Jij levert een flinke bijdrage

Natuurlijk drinken wij de hele dag koffie, maar die hoef jij zeker niet voor ons te gaan halen! Voor ons ben je een volwaardig Quebit-teamlid en jij levert, net als al onze andere collega’s, een flinke bijdrage aan het succes van Quebit. We bestaan al ruim zeven jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met meer dan tien man! We werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Successen vieren we met een hapje buiten de deur of een fles bubbels op kantoor.

Je denkt mee en vult aan

We weten natuurlijk dat jouw ervaring in online marketing niet reuze zal zijn, maar wij zullen daar verandering in brengen! Je leert, je past toe en je wordt beter. Je denkt met ons mee en vult ons aan.

Wil jij beter worden in online marketing?

Wil jij beter worden in online marketing, alle aspecten van online marketing leren kennen en ook daadwerkelijk gaan uitvoeren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar melvin@quebit.nl. We zijn benieuwd naar wie je bent, waarom jij vindt dat we kennis moeten maken en wat jij Quebit kan bieden (en wat wij jou kunnen bieden). Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel Nils dan gerust op 0297 745555.

Met enthousiaste groet,

Team Quebit

Melvin Hardey en Sander Kuiper

Recente projecten
Blog berichten
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Betrouwbare beoordelingen en sterren in Google
Geplaatst op 4 september 2017

Een goede beoordeling is goud waard. Een goede beoordeling kan de doorslag geven tot de conversie die u wilt bereiken met uw website. U kunt zelf natuurlijk heel hard roepen dat u de beste bent, maar het is vele malen sterker wanneer uw klanten dit doen. Hoe kunt u gemakkelijk al deze beoordelingen verzamelen zonder […]

Lees meer
Online positie bepalen met SEO
Geplaatst op 14 augustus 2017

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.