Online marketing plan

Online marketing uitbesteden

Wanneer u zelf niet veel af weet van online marketing of u gewoonweg volledig wilt focussen op uw eigen vakgebied, dan staat Quebit voor u paraat. Wij kunnen de volledige online marketing voor u uit handen nemen. Maar ook als u de touwtjes niet volledig uit handen wil geven of graag ondersteuning zou willen op online marketing gebied, bent u bij Quebit op het juiste adres! Zo kunnen wij onder andere regelmatig nieuwe teksten schrijven, SEO-optimaliseren, online campagnes bedenken, inrichten en organiseren en social media content verzorgen en plaatsen! Dit kunnen wij ook in samenwerking doen met uw huidige online marketing afdeling. Een van onze doelstellingen is om onze klanten volledig te ontzorgen op online marketing gebied. Hieronder een greep uit de diensten die wij uit handen nemen voor onze klanten.

SEO

Het is van groot belang om te kijken op welke zoekwoorden u hoog wilt scoren. Een hoge positie op een zoekwoord dat nauwelijks wordt gebruikt door uw doelgroep is niet interessant. Daarom gaan wij een stap verder. We analyseren welke zoekresultaten voor u een toegevoegde waarde hebben en kijken naar uw organisatie en uw dienstverlening om te kunnen bepalen welk zoekwoord het beste aansluit en waarmee u de meeste bezoekers en conversies kunt genereren. Ook zorgen we ervoor dat uw vermelding in de zoekmachine aantrekkelijk is om op te klikken, doordat deze uw doelgroep aanspreekt.

SEA

Als u zich in een markt begeeft die online sterke concurrentie kent, raden wij zeker aan om naast het optimaliseren van uw website, gericht te adverteren via Google. Google biedt deze mogelijkheid via het welbekende AdWords systeem. Hier kunt u tegen betaling advertenties plaatsen binnen de zoekmachine Google. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd. Wij kunnen het bedenken, opmaken en plaatsen van uw advertenties volledig uit handen nemen.

Webdesign

Webdesign is een logische stap voor online succes. Uw website is uw visitekaartje en de look and feel is van groot belang. Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. Een overzichtelijke indeling en actieve prikkeling moet aanwezig zijn om uw bezoekers op een actie aan te sturen. Quebit heeft ruime ervaring op het gebied van webdesign en de gebruiksvriendelijkheid die hier mee gepaard gaat.

Webhosting

Als u uw website heeft laten bouwen en u wilt dat de bezoekers altijd en overal gebruik kunnen maken van uw website, dan is het belangrijk om uw website te laten hosten bij een betrouwbare partij die hier ervaring mee heeft. Wij bieden een betrouwbaar en stabiel onderdak aan voor al uw data! U hoeft zelf geen server aan te schaffen, wij verzorgen die ruimte voor u.

Social media

Waar uw website het perfecte kanaal is voor uw sales, is social media het beste in te zetten voor engagement. Met engagement bedoelen we verbondenheid met fans en volgers. De kern van een goede online campagne is het periodiek plaatsen van content en het opzoeken van interactie. Social media leent zicht er uitstekend voor om een kijk achter de schermen te geven en zo meer betrokkenheid te creëren.

Zo pakken wij dat aan

Daarnaast zijn er nog veel meer onderdelen van online marketing die wij voor u uit handen kunnen nemen. E-mail marketing, videomarketing en conversie optimalisatie zijn hier mooie voorbeelden van. Kortom; wij ontzorgen volledig. Wilt u uw online marketing overlaten aan specialisten, zodat u zich volledig op uw eigen business kunt richten? Schakel ons in! Wij maken een scan van uw huidige online marketing situatie en werken de verbeterpunten voor u uit in een online marketing strategie.

Neem direct contact op!

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.