Online marketing scan

Online marketing uitbesteden

Wanneer je zelf niet veel af weet van online marketing of je gewoonweg volledig wilt focussen op je eigen vakgebied, dan staat Quebit voor je paraat. Wij kunnen de volledige online marketing voor je uit handen nemen. Maar ook als je de touwtjes niet volledig uit handen wil geven of graag ondersteuning zou willen op online marketing gebied, ben je bij Quebit aan het juiste adres! Zo kunnen wij onder andere regelmatig nieuwe teksten schrijven, SEO-optimaliseren, online campagnes bedenken, inrichten en organiseren en social media content verzorgen en plaatsen! Dit kunnen wij ook in samenwerking doen met je huidige online marketing afdeling. Een van onze doelstellingen is om onze klanten volledig te ontzorgen op online marketing gebied. Hieronder een greep uit de diensten die wij uit handen nemen voor onze klanten.

SEO

Het is van groot belang om te kijken op welke zoekwoorden je hoog wilt scoren. Een hoge positie op een zoekwoord dat nauwelijks wordt gebruikt door je doelgroep is niet interessant. Daarom gaan wij een stap verder. We analyseren welke zoekresultaten voor jou een toegevoegde waarde hebben en kijken naar je organisatie en je dienstverlening om te kunnen bepalen welk zoekwoord het beste aansluit en waarmee je de meeste bezoekers en conversies kunt genereren. Ook zorgen we ervoor dat je vermelding in de zoekmachine aantrekkelijk is om op te klikken, doordat deze je doelgroep aanspreekt.

SEA

Als je je in een markt begeeft die online sterke concurrentie kent, raden wij zeker aan om naast het optimaliseren van je website, gericht te adverteren via Google. Google biedt deze mogelijkheid via het welbekende Google Ads systeem. Hier kun je tegen betaling advertenties plaatsen binnen de zoekmachine Google. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd. Wij kunnen het bedenken, opmaken en plaatsen van je advertenties volledig uit handen nemen.

Webdesign

Webdesign is een logische stap voor online succes. Je website is je visitekaartje en de look and feel is van groot belang. Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. Een overzichtelijke indeling en actieve prikkeling moet aanwezig zijn om je bezoekers op een actie aan te sturen. Quebit heeft ruime ervaring op het gebied van webdesign en de gebruiksvriendelijkheid die hier mee gepaard gaat.

Webhosting

Als je je website hebt laten bouwen en je wil dat de bezoekers altijd en overal gebruik kunnen maken van je website, dan is het belangrijk om je website te laten hosten bij een betrouwbare partij die hier ervaring mee heeft. Wij bieden een betrouwbaar en stabiel onderdak aan voor al je data! Je hoeft zelf geen server aan te schaffen, wij verzorgen die ruimte voor je.

Social media

Waar je website het perfecte kanaal is voor je sales, is social media het beste in te zetten voor engagement. Met engagement bedoelen we verbondenheid met fans en volgers. De kern van een goede online campagne is het periodiek plaatsen van content en het opzoeken van interactie. Social media leent zicht er uitstekend voor om een kijk achter de schermen te geven en zo meer betrokkenheid te creëren.

Zo pakken wij dat aan

Daarnaast zijn er nog veel meer onderdelen van online marketing die wij voor je uit handen kunnen nemen. E-mail marketing, videomarketing en conversie optimalisatie zijn hier mooie voorbeelden van. Kortom; wij ontzorgen volledig. Wil je je online marketing overlaten aan specialisten, zodat je je volledig op je eigen business kunt richten? Schakel ons in! Wij maken een scan van je huidige online marketing situatie en werken de verbeterpunten voor je uit in een online marketing strategie.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Neem direct contact op!

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.