Google partner
0297 745 555
Online marketing en sales

Online marketing en sales bij Quebit

Marketingactiviteiten zijn erop gericht de afzet van producten of diensten te bevorderen. De markt, uw doelgroep, moet weten dat u bestaat en wat u te bieden heeft. Daarvoor is het eerst nodig te weten waar de doelgroepen zich bevinden en welke behoeften zij hebben, om daar vervolgens met uw producten of diensten optimaal op in te kunnen spelen. Quebit heeft ruime ervaring op het gebied van online marketing en sales. Onze expertise kan uitstekend helpen bij het bedenken van een doelgerichte strategie en bij het uitvoeren van activiteiten om de marketingdoelstellingen te behalen.

Branding

Quebit is krachtig en ervaren wat betreft branding. Wij positioneren uw bedrijf als een sterk merk in de markt. Daartoe stellen wij gezamenlijk een strategie op en voeren deze uit, eventueel ook samen met u. Zelfs kunnen wij uw team trainen, bijvoorbeeld bij het inzetten van social media.

Online marketing: bouwen aan een sterk merk

Traditionele marketing blijft bestaan, maar online marketing middelen worden steeds vaker en intensiever ingezet. Deze vorm van marketing is eenvoudig te starten, levert snel resultaat op en kost vaak minder geld. De kunst is om online marketingmiddelen heel gericht in te zetten en de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te zenden. Een schot hagel lijkt aantrekkelijk, maar mist vaak zijn doel.

Wat zijn uw doelstellingen?

Daarnaast is het belangrijk goed na te denken over de boodschap. Een verkeerd gekozen boodschap is niet makkelijk uit te wissen. Om écht resultaat te boeken is een plan nodig, maar ook een lange adem. Een Facebookpagina bijvoorbeeld, is zo aangemaakt. Echter blijft resultaat uit, als er niet structureel aandacht besteed wordt aan deze pagina.

Quebit ondersteunt u graag met het opstellen van een online marketing en social media-plan, maar ook met de uitvoering ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan nu contact met op met Quebit!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Vijf tips voor een succesvolle website
Geplaatst op 5 oktober 2017

Uw website is slechts een middel om uw doel te bereiken. Wij staan daarom altijd stil bij de kern van de website. Waar dient uw website voor en wie is de doelgroep. Wilt u enthousiasmeren, interesseren of de bezoeker overhalen tot actie? Het is belangrijk dat deze vragen eerst te beantwoorden voordat u een nieuwe […]

Lees meer
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.