Google partner
0297 745 555
Online marketing en sales

Online marketing en sales bij Quebit

Marketingactiviteiten zijn erop gericht de afzet van producten of diensten te bevorderen. De markt, uw doelgroep, moet weten dat u bestaat en wat u te bieden heeft. Daarvoor is het eerst nodig te weten waar de doelgroepen zich bevinden en welke behoeften zij hebben, om daar vervolgens met uw producten of diensten optimaal op in te kunnen spelen. Quebit heeft ruime ervaring op het gebied van online marketing en sales. Onze expertise kan uitstekend helpen bij het bedenken van een doelgerichte strategie en bij het uitvoeren van activiteiten om de marketingdoelstellingen te behalen.

Branding

Quebit is krachtig en ervaren wat betreft branding. Wij positioneren uw bedrijf als een sterk merk in de markt. Daartoe stellen wij gezamenlijk een strategie op en voeren deze uit, eventueel ook samen met u. Zelfs kunnen wij uw team trainen, bijvoorbeeld bij het inzetten van social media.

Online marketing: bouwen aan een sterk merk

Traditionele marketing blijft bestaan, maar online marketing middelen worden steeds vaker en intensiever ingezet. Deze vorm van marketing is eenvoudig te starten, levert snel resultaat op en kost vaak minder geld. De kunst is om online marketingmiddelen heel gericht in te zetten en de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te zenden. Een schot hagel lijkt aantrekkelijk, maar mist vaak zijn doel.

Wat zijn uw doelstellingen?

Daarnaast is het belangrijk goed na te denken over de boodschap. Een verkeerd gekozen boodschap is niet makkelijk uit te wissen. Om écht resultaat te boeken is een plan nodig, maar ook een lange adem. Een Facebookpagina bijvoorbeeld, is zo aangemaakt. Echter blijft resultaat uit, als er niet structureel aandacht besteed wordt aan deze pagina.

Quebit ondersteunt u graag met het opstellen van een online marketing en social media-plan, maar ook met de uitvoering ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan nu contact met op met Quebit!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport