online marketing scan

Branding

Branding: Quebit bouwt uw merk op! Het digitale imago van onze partners wordt bepaald door branding. Er zijn tal van boodschappen en kanalen maar waar bevindt de doelgroep zich? Een bewezen marktbenadering en een doelgroep analyse zorgen ervoor dat een website of shop optimaal kan renderen.

Branding: Maak van uw bedrijf een merk!

Quebit ziet uitdaging in het begeleiden op de weg naar het totstandkoming en verankering van een merk. Wanneer een bedrijf face-to-face een juist gevoel weet over te brengen en zijn netwerk eenvoudig kan laten renderen door persoonlijk contact, dan moet deze lijn worden doorgezet in het digitale imago. Door uw bedrijfsimago door te laten werken in het digitale domein, zorgt Quebit ervoor dat uw online imago nauw aansluit op uw “fysieke aanwezigheid”.

De waarde van uw merk kan onschatbaar worden

Een sterk merk is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Er zijn diverse grote voorbeelden te noemen, maar kijk ook maar eens om u heen. Regionale of zelfs lokale bedrijven, diensten of producten die een sterk merk vertegenwoordigen? Denk aan de Cranberries op Terschelling, Het Amsterdams tafelzuur van Kesbeke of de Doesburgse mosterd.

Ervaring telt!

Quebit heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van branding-sessies in diverse branches. Ervaring telt ten slotte! Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kijken wij eerst naar de kanalen waar uw doelgroep zich bevind. Door deze uitgebreide doelgroep analyse zorgen we ervoor dat uw merk optimaal uitsluit bij de kenmerken van uw doelgroep. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze branding strategie ook bij uw wensen aansluit, is het ook mogelijk om een gecombineerde branding-sessie te houden. Samen kijken we dan naar de beste opties en optimaliseren we het merk waar uw bedrijf voor staat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf tot een merk op te bouwen? Neem dan snel contactmet ons op!