Google partner
0297 745 555
Branding

Branding

Branding: Quebit bouwt uw merk op! Het digitale imago van onze partners wordt bepaald door branding. Er zijn tal van boodschappen en kanalen maar waar bevindt de doelgroep zich? Een bewezen marktbenadering en een doelgroep analyse zorgen ervoor dat een website of shop optimaal kan renderen.

Branding: Maak van uw bedrijf een merk!

Quebit ziet uitdaging in het begeleiden op de weg naar het totstandkoming en verankering van een merk. Wanneer een bedrijf face-to-face een juist gevoel weet over te brengen en zijn netwerk eenvoudig kan laten renderen door persoonlijk contact, dan moet deze lijn worden doorgezet in het digitale imago. Door uw bedrijfsimago door te laten werken in het digitale domein, zorgt Quebit ervoor dat uw online imago nauw aansluit op uw “fysieke aanwezigheid”.

De waarde van uw merk kan onschatbaar worden

Een sterk merk is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Er zijn diverse grote voorbeelden te noemen, maar kijk ook maar eens om u heen. Regionale of zelfs lokale bedrijven, diensten of producten die een sterk merk vertegenwoordigen? Denk aan de Cranberries op Terschelling, Het Amsterdams tafelzuur van Kesbeke of de Doesburgse mosterd. Lees hier meer informatie over merkwaarde.

Ervaring telt!

Quebit heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van branding-sessies in diverse branches. Ervaring telt ten slotte! Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kijken wij eerst naar de kanalen waar uw doelgroep zich bevind. Door deze uitgebreide doelgroep analyse zorgen we ervoor dat uw merk optimaal uitsluit bij de kenmerken van uw doelgroep. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze branding strategie ook bij uw wensen aansluit, is het ook mogelijk om een gecombineerde branding-sessie te houden. Samen kijken we dan naar de beste opties en optimaliseren we het merk waar uw bedrijf voor staat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf tot een merk op te bouwen? Neem dan snel contact met ons op!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Vijf tips voor een succesvolle website
Geplaatst op 5 oktober 2017

Uw website is slechts een middel om uw doel te bereiken. Wij staan daarom altijd stil bij de kern van de website. Waar dient uw website voor en wie is de doelgroep. Wilt u enthousiasmeren, interesseren of de bezoeker overhalen tot actie? Het is belangrijk dat deze vragen eerst te beantwoorden voordat u een nieuwe […]

Lees meer
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.