Google partner
0297 745 555
Branding

Branding

Branding: Quebit bouwt uw merk op! Het digitale imago van onze partners wordt bepaald door branding. Er zijn tal van boodschappen en kanalen maar waar bevindt de doelgroep zich? Een bewezen marktbenadering en een doelgroep analyse zorgen ervoor dat een website of shop optimaal kan renderen.

Branding: Maak van uw bedrijf een merk!

Quebit ziet uitdaging in het begeleiden op de weg naar het totstandkoming en verankering van een merk. Wanneer een bedrijf face-to-face een juist gevoel weet over te brengen en zijn netwerk eenvoudig kan laten renderen door persoonlijk contact, dan moet deze lijn worden doorgezet in het digitale imago. Door uw bedrijfsimago door te laten werken in het digitale domein, zorgt Quebit ervoor dat uw online imago nauw aansluit op uw “fysieke aanwezigheid”.

De waarde van uw merk kan onschatbaar worden

Een sterk merk is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Er zijn diverse grote voorbeelden te noemen, maar kijk ook maar eens om u heen. Regionale of zelfs lokale bedrijven, diensten of producten die een sterk merk vertegenwoordigen? Denk aan de Cranberries op Terschelling, Het Amsterdams tafelzuur van Kesbeke of de Doesburgse mosterd. Lees hier meer informatie over merkwaarde.

Ervaring telt!

Quebit heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van branding-sessies in diverse branches. Ervaring telt ten slotte! Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kijken wij eerst naar de kanalen waar uw doelgroep zich bevind. Door deze uitgebreide doelgroep analyse zorgen we ervoor dat uw merk optimaal uitsluit bij de kenmerken van uw doelgroep. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze branding strategie ook bij uw wensen aansluit, is het ook mogelijk om een gecombineerde branding-sessie te houden. Samen kijken we dan naar de beste opties en optimaliseren we het merk waar uw bedrijf voor staat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf tot een merk op te bouwen? Neem dan snel contact met ons op!

Recente projecten
Blog berichten
Online positie bepalen met SEO
Geplaatst op 14 augustus 2017

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. […]

Lees meer
Social media: vijf tips voor bedrijven op social media
Geplaatst op 17 juli 2017

Social media: een begrip dat niet meer weg te denken is. Echter is er een flink verschil tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van social media. Als bedrijf zijnde wilt u de lezers van uw social media post van nuttige informatie voorzien, u wilt dat zij geïnteresseerd raken in uw product of dienst en dat de […]

Lees meer
Waarschuwing: Opnieuw een ernstig ransomware virus: Petya
Geplaatst op 5 juli 2017

Eerder besteedde Quebit aandacht aan het ransomware virus WannaCry. Dit virus ‘gijzelde’ data om vervolgens geld te kunnen eisen om de data vrij te geven. Nu is er opnieuw sprake van een cyberaanval: Petya. De cyberaanval heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met het virus WannaCry, zoals het geld eisen om data van een slot […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.