Google partner
0297 745 555
Branding

Branding

Branding: Quebit bouwt uw merk op! Het digitale imago van onze partners wordt bepaald door branding. Er zijn tal van boodschappen en kanalen maar waar bevindt de doelgroep zich? Een bewezen marktbenadering en een doelgroep analyse zorgen ervoor dat een website of shop optimaal kan renderen.

Branding: Maak van uw bedrijf een merk!

Quebit ziet uitdaging in het begeleiden op de weg naar het totstandkoming en verankering van een merk. Wanneer een bedrijf face-to-face een juist gevoel weet over te brengen en zijn netwerk eenvoudig kan laten renderen door persoonlijk contact, dan moet deze lijn worden doorgezet in het digitale imago. Door uw bedrijfsimago door te laten werken in het digitale domein, zorgt Quebit ervoor dat uw online imago nauw aansluit op uw “fysieke aanwezigheid”.

De waarde van uw merk kan onschatbaar worden

Een sterk merk is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Er zijn diverse grote voorbeelden te noemen, maar kijk ook maar eens om u heen. Regionale of zelfs lokale bedrijven, diensten of producten die een sterk merk vertegenwoordigen? Denk aan de Cranberries op Terschelling, Het Amsterdams tafelzuur van Kesbeke of de Doesburgse mosterd. Lees hier meer informatie over merkwaarde.

Ervaring telt!

Quebit heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van branding-sessies in diverse branches. Ervaring telt ten slotte! Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kijken wij eerst naar de kanalen waar uw doelgroep zich bevind. Door deze uitgebreide doelgroep analyse zorgen we ervoor dat uw merk optimaal uitsluit bij de kenmerken van uw doelgroep. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze branding strategie ook bij uw wensen aansluit, is het ook mogelijk om een gecombineerde branding-sessie te houden. Samen kijken we dan naar de beste opties en optimaliseren we het merk waar uw bedrijf voor staat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf tot een merk op te bouwen? Neem dan snel contact met ons op!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport