Google partner
0297 745 555
Goede doelen

Goede doelen

Runt u een stichting ten behoeve van een goed doel? Voornaamste is dat uw tijd, energie en geld richting het goede doel gaan. Quebit realiseert zich dat nevenactiviteiten ter promotie van uw goede doel, kostenintensief kunnen zijn.

Het Internet

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Of het nu gaat om een zelfstandig professional, kunstenaar, kleine onderneming, stichting of grote corporatie. Het internet is niet meer weg te denken uit het leven van de consument/afnemer. De meeste mensen beginnen hun zoektocht op het internet. Als goed doel wilt u zeker gevonden worden!

50% korting op uw website, hosting en SEO

Quebit is enthousiast over het werk van goede doelen! Daarom bieden wij al onze internetdiensten tegen een gereduceerd tarief van 50%. 50% korting op uw website, hosting en SEO. Dat scheelt u een halve investering… Welke u kunt besteden aan andere noodzakelijk investeringen of natuurlijk het goede doel zelf. Ieder persoon of uitvoerder van een initiatief zonder winstoogmerk komt hiervoor in aanmerking. Overtuig ons!

Kwaliteit internetdiensten

Dat u 50% korting krijgt, betekent niet dat er wordt bekort op de kwaliteit. U krijgt dezelfde service en dienstverlening als onze andere klanten. Goede doelen zijn voor ons even belangrijk! Twijfel niet eisen te stellen en kritisch te kijken naar de online werkzaamheden van Quebit. U heeft de mogelijkheid tot opwaardering binnen ons dienstenpakket, wanneer u dat wenst.

MVO ondernemen

Quebit is als internetbedrijf aangesloten bij het MVO en herkent zich in het streven van MVO, dat alle NL ondernemers MVO als dé standaard gaan beschouwen. Wij zijn bereid hieraan, zowel binnen ons bedrijf als extern, actief bij te dragen. Daarvoor hebben wij sinds 2015 het volgende gedaan:

 1. Het sponsoren van diverse initiatieven:
  Orangutan Rescue
  – Pitpop Nieuwegein
  Savannajoy
  MFAST
  Team Wessel
 2. Onze hosters hosten CO2 neutraal.
 3. Wij zijn lid van Cleanbits, een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creëren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet.
 4. Het ontwikkelen van het hierboven genoemde Goede doelen programma.
Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport