Google partner
0297 745 555
Goede doelen

Goede doelen

Runt u een stichting ten behoeve van een goed doel? Voornaamste is dat uw tijd, energie en geld richting het goede doel gaan. Quebit realiseert zich dat nevenactiviteiten ter promotie van uw goede doel, kostenintensief kunnen zijn.

Het Internet

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Of het nu gaat om een zelfstandig professional, kunstenaar, kleine onderneming, stichting of grote corporatie. Het internet is niet meer weg te denken uit het leven van de consument/afnemer. De meeste mensen beginnen hun zoektocht op het internet. Als goed doel wilt u zeker gevonden worden!

50% korting op uw website, hosting en SEO

Quebit is enthousiast over het werk van goede doelen! Daarom bieden wij al onze internetdiensten tegen een gereduceerd tarief van 50%. 50% korting op uw website, hosting en SEO. Dat scheelt u een halve investering… Welke u kunt besteden aan andere noodzakelijk investeringen of natuurlijk het goede doel zelf. Ieder persoon of uitvoerder van een initiatief zonder winstoogmerk komt hiervoor in aanmerking. Overtuig ons!

Kwaliteit internetdiensten

Dat u 50% korting krijgt, betekent niet dat er wordt bekort op de kwaliteit. U krijgt dezelfde service en dienstverlening als onze andere klanten. Goede doelen zijn voor ons even belangrijk! Twijfel niet eisen te stellen en kritisch te kijken naar de online werkzaamheden van Quebit. U heeft de mogelijkheid tot opwaardering binnen ons dienstenpakket, wanneer u dat wenst.

MVO ondernemen

Quebit is als internetbedrijf aangesloten bij het MVO en herkent zich in het streven van MVO, dat alle NL ondernemers MVO als dé standaard gaan beschouwen. Wij zijn bereid hieraan, zowel binnen ons bedrijf als extern, actief bij te dragen. Daarvoor hebben wij sinds 2015 het volgende gedaan:

 1. Het sponsoren van diverse initiatieven:
  Orangutan Rescue
  – Pitpop Nieuwegein
  Savannajoy
  MFAST
  Team Wessel
 2. Onze hosters hosten CO2 neutraal.
 3. Wij zijn lid van Cleanbits, een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creëren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet.
 4. Het ontwikkelen van het hierboven genoemde Goede doelen programma.
Recente projecten
Blog berichten
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Vijf tips voor een succesvolle website
Geplaatst op 5 oktober 2017

Uw website is slechts een middel om uw doel te bereiken. Wij staan daarom altijd stil bij de kern van de website. Waar dient uw website voor en wie is de doelgroep. Wilt u enthousiasmeren, interesseren of de bezoeker overhalen tot actie? Het is belangrijk dat deze vragen eerst te beantwoorden voordat u een nieuwe […]

Lees meer
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.