Google partner
0297 745 555
Goede doelen

Goede doelen

Runt u een stichting ten behoeve van een goed doel? Voornaamste is dat uw tijd, energie en geld richting het goede doel gaan. Quebit realiseert zich dat nevenactiviteiten ter promotie van uw goede doel, kostenintensief kunnen zijn.

Het Internet

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Of het nu gaat om een zelfstandig professional, kunstenaar, kleine onderneming, stichting of grote corporatie. Het internet is niet meer weg te denken uit het leven van de consument/afnemer. De meeste mensen beginnen hun zoektocht op het internet. Als goed doel wilt u zeker gevonden worden!

50% korting op uw website, hosting en SEO

Quebit is enthousiast over het werk van goede doelen! Daarom bieden wij al onze internetdiensten tegen een gereduceerd tarief van 50%. 50% korting op uw website, hosting en SEO. Dat scheelt u een halve investering… Welke u kunt besteden aan andere noodzakelijk investeringen of natuurlijk het goede doel zelf. Ieder persoon of uitvoerder van een initiatief zonder winstoogmerk komt hiervoor in aanmerking. Overtuig ons!

Kwaliteit internetdiensten

Dat u 50% korting krijgt, betekent niet dat er wordt bekort op de kwaliteit. U krijgt dezelfde service en dienstverlening als onze andere klanten. Goede doelen zijn voor ons even belangrijk! Twijfel niet eisen te stellen en kritisch te kijken naar de online werkzaamheden van Quebit. U heeft de mogelijkheid tot opwaardering binnen ons dienstenpakket, wanneer u dat wenst.

MVO ondernemen

Quebit is als internetbedrijf aangesloten bij het MVO en herkent zich in het streven van MVO, dat alle NL ondernemers MVO als dé standaard gaan beschouwen. Wij zijn bereid hieraan, zowel binnen ons bedrijf als extern, actief bij te dragen. Daarvoor hebben wij sinds 2015 het volgende gedaan:

 1. Het sponsoren van diverse initiatieven:
  Orangutan Rescue
  – Pitpop Nieuwegein
  Savannajoy
  MFAST
  Team Wessel
 2. Onze hosters hosten CO2 neutraal.
 3. Wij zijn lid van Cleanbits, een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creëren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet.
 4. Het ontwikkelen van het hierboven genoemde Goede doelen programma.
Recente projecten
Blog berichten
Online positie bepalen met SEO
Geplaatst op 14 augustus 2017

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. […]

Lees meer
Social media: vijf tips voor bedrijven op social media
Geplaatst op 17 juli 2017

Social media: een begrip dat niet meer weg te denken is. Echter is er een flink verschil tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van social media. Als bedrijf zijnde wilt u de lezers van uw social media post van nuttige informatie voorzien, u wilt dat zij geïnteresseerd raken in uw product of dienst en dat de […]

Lees meer
Waarschuwing: Opnieuw een ernstig ransomware virus: Petya
Geplaatst op 5 juli 2017

Eerder besteedde Quebit aandacht aan het ransomware virus WannaCry. Dit virus ‘gijzelde’ data om vervolgens geld te kunnen eisen om de data vrij te geven. Nu is er opnieuw sprake van een cyberaanval: Petya. De cyberaanval heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met het virus WannaCry, zoals het geld eisen om data van een slot […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.