Google partner
0297 745 555
Online video marketing

Online video marketing

Online video marketing groeit en bloeit, mede door het succes van grote videoplatforms zoals YouTube en Vimeo. Maar waarom? Mensen zijn van nature visueel ingesteld. Een website wordt in een aantal seconden beoordeeld en juist dán moet de bezoeker geboeid blijven. Doe dit door het plaatsen van een pitchfilm op de homepage. Hiermee krijgen bezoekers een keuze, en dat maakt de website uniek. Ook het feit dat een video direct te delen is via social media, maakt dat de boodschap sneller en efficiënter verspreid kan worden over het internet.

Ga met online video marketing de strijd aan: scoor de hoogste posities binnen Google!

De kracht van online video marketing wordt duidelijk binnen de zoekresultaten van Google. In de strijd om de hoogste posities binnen Google, heeft een website met videomateriaal voorrang. Bij traditionele zoekmachineoptimalisatie, wordt voor ieder onderwerp een aparte interne landingspagina ingericht met bijbehorende tekst over het onderwerp. Wanneer we ons bezig houden met het optimaliseren van bedrijfsfilms, werkt dit hetzelfde. Google zal iedere video per onderwerp kunnen lezen en uw boodschap goed kunnen interpreteren. Dit draagt bij aan een hogere positie binnen de populaire zoekmachines.

Geef de bezoekers van uw website een boodschap mee

Het enthousiasmeren van bezoekers door film en muziek, geeft een website een aantrekkelijke uitstraling. Het toepassen van online video marketing, voorzien van een sterke boodschap in beeld en geluid, geeft een duidelijke boodschap mee. Uiteindelijk zal deze boodschap de conversie van de website bevorderen.

Niets is belangrijker dan de inhoud van uw website. Spreekwoordelijk wordt dit “Content = King” genoemd. Door continu nieuwe en verfrissende inhoud toe te voegen, blijven regelmatige bezoekers tevreden over de website en dus is de kans groot dat zij terugkeren. Via de online video marketing abonnementen van Quebit geeft u dit met een gerust hart uit handen. Wij zorgen voor een periodieke aanwas van nieuwe videocontent.

Ook voor instructie en educatie

Een uitstekende manier om gebruikers voor te lichten is een instructievideo. Wanneer er binnen uw vakgebied nog met complexe handelingen gewerkt wordt, maakt u op deze manier het verschil. Dergelijke onlinevoorlichting kan de druk op de helpdesk verlagen, en het is tevens een manier om duurzaamheid te promoten.

Online video marketing en social media

online marketingOm sociale media campagnes kracht bij te zetten, is online video marketing een effectief middel. Het periodiek bespreken van trends in de markt of het filmen van dagelijkse bezigheden of evenementen is voor bezoekers (fans of followers) belangrijk. Het eigen YouTube-account zal dienen als kanaal om kwalitatieve bezoekers naar uw site te trekken. Iedere nieuwe editie krijgt van ons zijn eigen unieke kenmerk mee, waardoor deze beter gevonden zal worden door Google.

Referenties op film: de ultieme manier van klantenwerving

Een goede manier om nieuwe relaties te werven is middels referenties. Kies ervoor deze vast te leggen op beeld en vergroot hiermee de kans dat leads converteren naar klanten. Toon bijvoorbeeld een afgerond project, waarbij de tevreden opdrachtgever over de samenwerking vertelt! Dit straalt vertrouwen uit. Potentiële klanten zien in een oogopslag de kern van uw succes en kunnen zich daarmee identificeren.

Geïnteresseerd in online video marketing van Quebit? Neem direct contact met ons op!

Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport