Google partner
0297 745 555
Uw online aanwezigheid compleet verzorgd

Verbeter uw online aanwezigheid met SEO en SEA

De SEO– en SEA-abonnementen van Quebit verhogen uw online aanwezigheid en verbeteren de positie van uw website in zoekmachines. Sluit bij Quebit de dienstverlening af die u nodig heeft. Van een eenmalige websiteoptimalisatie, tot het compleet uit handen nemen van de totale online marketingactiviteiten.

Online advies op maat

Wij gaan altijd uit van de behoefte van de opdrachtgever. In een eerste gesprek worden alle details geïnventariseerd, om zo tot een gedegen online marketingadvies op maat te komen. Als wij aan het werk gaan, worden de inspanningen continu gemonitord. U ontvangt van ons een maandelijkse rapportage van de stand van zaken omtrent de online aanwezigheid van uw website. Afhankelijk van het afgesloten pakket volgt een uitgebreide evaluatie, om de 3, 4 of 6 maanden.

Vervolgstrategie

Na deze evaluatie is het helder en duidelijk waar uw bedrijf staat en wat de vervolgstappen zijn in de online marketingstrategie. Geen zorgen meer om online aanwezigheid! Onze specialisten dragen er zorg voor dat uw bedrijf op de best mogelijke manier in de zoekmachines verschijnt. Online marketing is het middel. Quebit neemt indien gewenst alles uit handen: het optimaliseren van pagina’s (SEO) en het beheren van AdWords (SEA). Dit resulteert in:

  • een verhoogde vindbaarheid,
  • een stijgend aantal bezoekers op uw website en
  • uiteindelijk een hoger conversiepercentage.

Uw online marketing compleet verzorgd?

online aanwezigheid

  • Een realistische ranking in Google met SEO.
  • Google advertenties leveren daadwerkelijk iets op.
  • Overzichtelijke rapportages.
  • U heeft er zelf geen omkijken naar!

Een gemiddeld conversiepercentage ligt op 2% van het aantal maandelijkse bezoekers bij een minimale optimalisatie. Concreet betekent dit: extra orders. Zo is uw SEO- en/of SEA-abonnement toch wel heel snel terugverdiend? Onze SEO- en SEA-abonnementen zijn op maat gesneden om uw organisatie, producten of diensten zo optimaal mogelijk vindbaar te maken.

Recente projecten
Blog berichten
Online positie bepalen met SEO
Geplaatst op 14 augustus 2017

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. […]

Lees meer
Social media: vijf tips voor bedrijven op social media
Geplaatst op 17 juli 2017

Social media: een begrip dat niet meer weg te denken is. Echter is er een flink verschil tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van social media. Als bedrijf zijnde wilt u de lezers van uw social media post van nuttige informatie voorzien, u wilt dat zij geïnteresseerd raken in uw product of dienst en dat de […]

Lees meer
Waarschuwing: Opnieuw een ernstig ransomware virus: Petya
Geplaatst op 5 juli 2017

Eerder besteedde Quebit aandacht aan het ransomware virus WannaCry. Dit virus ‘gijzelde’ data om vervolgens geld te kunnen eisen om de data vrij te geven. Nu is er opnieuw sprake van een cyberaanval: Petya. De cyberaanval heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met het virus WannaCry, zoals het geld eisen om data van een slot […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.