Google partner
0297 745 555
Uw online aanwezigheid compleet verzorgd

Verbeter uw online aanwezigheid met SEO en SEA

De SEO– en SEA-abonnementen van Quebit verhogen uw online aanwezigheid en verbeteren de positie van uw website in zoekmachines. Sluit bij Quebit de dienstverlening af die u nodig heeft. Van een eenmalige websiteoptimalisatie, tot het compleet uit handen nemen van de totale online marketingactiviteiten.

Online advies op maat

Wij gaan altijd uit van de behoefte van de opdrachtgever. In een eerste gesprek worden alle details geïnventariseerd, om zo tot een gedegen online marketingadvies op maat te komen. Als wij aan het werk gaan, worden de inspanningen continu gemonitord. U ontvangt van ons een maandelijkse rapportage van de stand van zaken omtrent de online aanwezigheid van uw website. Afhankelijk van het afgesloten pakket volgt een uitgebreide evaluatie, om de 3, 4 of 6 maanden.

Vervolgstrategie

Na deze evaluatie is het helder en duidelijk waar uw bedrijf staat en wat de vervolgstappen zijn in de online marketingstrategie. Geen zorgen meer om online aanwezigheid! Onze specialisten dragen er zorg voor dat uw bedrijf op de best mogelijke manier in de zoekmachines verschijnt. Online marketing is het middel. Quebit neemt indien gewenst alles uit handen: het optimaliseren van pagina’s (SEO) en het beheren van AdWords (SEA). Dit resulteert in:

  • een verhoogde vindbaarheid,
  • een stijgend aantal bezoekers op uw website en
  • uiteindelijk een hoger conversiepercentage.

Uw online marketing compleet verzorgd?

online aanwezigheid

  • Een realistische ranking in Google met SEO.
  • Google advertenties leveren daadwerkelijk iets op.
  • Overzichtelijke rapportages.
  • U heeft er zelf geen omkijken naar!

Een gemiddeld conversiepercentage ligt op 2% van het aantal maandelijkse bezoekers bij een minimale optimalisatie. Concreet betekent dit: extra orders. Zo is uw SEO- en/of SEA-abonnement toch wel heel snel terugverdiend? Onze SEO- en SEA-abonnementen zijn op maat gesneden om uw organisatie, producten of diensten zo optimaal mogelijk vindbaar te maken.

Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport