Word franchisenemer! online marketing stichting

Goede doelen

Wanneer je een stichting runt is het allerbelangrijkste dat je tijd, energie en geld naar het goede doel zelf gaat. Quebit weet dat en realiseert zich dat nevenactiviteiten ter promotie van je goede doel veel kosten met zich mee kunnen brengen. Een website is tegenwoordig onmisbaar. Of het nu gaat om een zelfstandig professional, kleine onderneming, stichting of grote corporatie, het internet is niet meer weg te denken. En je wilt als stichting natuurlijk ook gevonden worden op de plek waar de doelgroep zoekt; het internet dus.

50% korting op je website, hosting en SEO

Quebit is zeker enthousiast over het werk van goede doelen! Daarom bieden wij onze diensten tegen een gereduceerd tarief van 50%. Je website, hosting en SEO voor de helft van de normaal gesproken kosten. Dit scheelt je een halve investering! Besteed deze vooral aan andere noodzakelijke investeringen of het goede doel zelf.

Ben je een persoon of uitvoerder van een initiatief zonder winstoogmerk?
Dan komt je hier zeker voor in aanmerking.

Kwaliteit van onze dienstverlening

Dat je 50% bespaart, betekent niet dat wij besparen op de kwaliteit. Wij zullen ons, net als bij onze andere klanten, 200% inzetten om jouw stichting tot een groot online succes te maken! Je krijgt dezelfde service en dienstverlening als ieder ander. Dit benadrukken wij omdat wij vinden dat goede doelen heel belangrijk zijn! Twijfel daarom niet om eisen te stellen en kritisch te kijken naar de online marketing werkzaamheden van Quebit. Tevens heb je de mogelijkheid tot opwaardering binnen ons dienstenpakket, wanneer je dat wenst!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Quebit is als online marketing bureau aangesloten bij het MVO. Wij herkennen ons in het streven van MVO. Zij streven er namelijk naar dat alle Nederlandse ondernemers Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als dé standaard gaan beschouwen. Wij zijn bereid hier, zowel binnen ons bedrijf als extern, actief aan bij te dragen.

Daarvoor hebben wij sinds 2015 bijgedragen aan het sponsoren van diverse initiatieven:

Daarnaast:

  1. Hosten onze hosters CO2 neutraal.
  2. Zijn wij lid van Cleanbits, een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creëren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet.
  3. Ontwikkelen wij het hierboven genoemde Goede Doelen Programma.

Kennismaken met Quebit?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Quebit of ben je misschien zelf een oprichter van een stichting? Dan maken wij graag kennis met je! Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.