Google partner
0297 745 555
Over Quebit

Quebit is het meest gedreven online marketing bureau van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn Quebit, hét online marketing bureau dat alles voor u uit handen neemt.

Onze roots

Vanaf januari 2010 tot eind 2011 stond Quebit vooral bekend als traditioneel IT bedrijf. Een team van verschillende professionals werkten samen om opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van IT. Quebit beheerde servers waarop enkele honderden websites draaiden in verschillende datacenters, bouwde websites en verzorgde e-mail afhandeling voor haar partners.

In de herfst van 2011 sloegen Melvin Hardey en Sander Kuiper de handen ineen, vanaf dat moment is Quebit van IT bedrijf naar online marketing bedrijf gegroeid met een uniek sales DNA. Melvin heeft ervaring in het aansturen, begeleiden en trainen van teams. Sander heeft meer dan 10 jaar brede ervaring in sales: van sales recruitment en bemiddeling tot het opstarten en begeleiden van sales-teams. Deze achtergrond maakt Quebit uniek.

Wij maken het verschil

Je kunt tegenwoordig bijna overal websites laten bouwen. Wij onderscheiden ons door websites te bouwen die niet alleen goed vindbaar zijn, maar ook converteren. De grootste successen behalen we bij ondernemers die een groei ambitie hebben en meer willen halen uit hun online marketing.

De gecombineerde visie en slagkracht van beide mannen heeft geleid tot de huidige structuur van de organisatie, een team van IT en online marketingspecialisten, nauw samenwerkend met de afdeling van sales professionals. Het combineren van online marketing en sales in onze IT toepassingen is waarin wij als Quebit het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Wij gaan voor samenwerking

Toen in 2015 Google haar partnership aanbood aan Quebit is alles in een stroomversnelling geraakt. Door samen te werken met andere organisaties zoals Google die ons ondersteunen in opleiding, training en advies, zullen we ons de komende jaren ontwikkelen tot 1 van de topspelers op het gebied van online marketing binnen de Randstad.

Het team van Quebit houdt de markt en laatste ontwikkelingen goed in gaten. We delen graag onze kennis door het organiseren van seminars en masterclasses. Onze kracht is dat we dit doen op alle niveaus van kennis en ervaring: van starter tot professional.

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Quebit heeft een team van gedreven, betrokken en gepassioneerde mensen die graag meedenken met de opdrachtgevers. Onze mascotte de Leprechaun “Que” staat symbool voor onze doelstelling: samen met onze opdrachtgevers voor (de pot met) goud gaan.

Match jij volledig met ons als organisatie en wil je ons team komen versterken?

Stuur ons je CV en motivatie en we drinken graag samen een kop koffie om jouw mogelijkheden binnen Quebit te bespreken.

Ik wil kennismaken met Quebit
Recente projecten
Blog berichten
Online positie bepalen met SEO
Geplaatst op 14 augustus 2017

Google bepaalt de positie van een website altijd door te kijken naar verschillende zaken gericht op kwaliteit. Uw website wordt beoordeeld op originaliteit en relevantie. Wilt u goed gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Zorg er dan voor dat uw tekst aansluit bij het onderwerp en creëer hier eventueel een aparte pagina op de website voor. […]

Lees meer
Social media: vijf tips voor bedrijven op social media
Geplaatst op 17 juli 2017

Social media: een begrip dat niet meer weg te denken is. Echter is er een flink verschil tussen zakelijk en persoonlijk gebruik van social media. Als bedrijf zijnde wilt u de lezers van uw social media post van nuttige informatie voorzien, u wilt dat zij geïnteresseerd raken in uw product of dienst en dat de […]

Lees meer
Waarschuwing: Opnieuw een ernstig ransomware virus: Petya
Geplaatst op 5 juli 2017

Eerder besteedde Quebit aandacht aan het ransomware virus WannaCry. Dit virus ‘gijzelde’ data om vervolgens geld te kunnen eisen om de data vrij te geven. Nu is er opnieuw sprake van een cyberaanval: Petya. De cyberaanval heeft een aantal eigenschappen die overeenkomen met het virus WannaCry, zoals het geld eisen om data van een slot […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.