Google partner
0297 745 555
Autozaak

Autozaak

De aanleiding van de start van Autozaak.nl in 2008 was de toenemende vraag naar een rationelere aanpak bij het aanbieden en leveren van nieuwe auto­mobielen en het toepassen van een realistische prijsstelling. Veel potentiele kopers zagen bij ingewikkelde en ondoorzichtige offertes door de bomen het bos niet meer en vroegen zich vertwijfeld af in hoeverre de kosten van die prachtige showrooms en maatpakken een alsmaar grotere invloed kreeg op de prijs van de nieuwe auto.

Quebit heeft, op verzoek van Autozaak, de website geheel onderhanden genomen. Zo hebben wij gewerkt aan het design en de vindbaarheid van de website. Concreet heeft Quebit het volgende gerealiseerd:

  • Responsive design
  • XML koppeling met Autodata
  • Social media koppelingen
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Call to action
Bezoek de website
Recente projecten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport