Quebit team

Autozaak

Bij Autozaak kunt u terecht voor de aanschaf van uw geheel naar wens samengestelde nieuwe auto, nieuwe voorraadauto en auto’s uit recente bouwjaren voorzien van fabrieksgarantie.

Op de website staat allereerst een slider met beeldmateriaal, Unique Selling Points (USPs) en klikbare buttons om contact op te nemen of om het aanbod te bekijken. Daarnaast staat het telefoonnummer in de header en contactgegevens in de footer. Dit zijn call-to-actions waarmee de bezoekers gestimuleerd worden tot actie over te gaan.

Op de homepagina staat verder een selectie uit het aanbod. Hierdoor krijgen bezoekers direct een impressie over wat het bedrijf kan betekenen voor hen. Daarnaast staat er in een stukje tekst beschreven waarom bezoekers voor Autozaak zouden moeten kiezen. Dit zijn de Unique Selling Points (USPs). Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van het aanbod, informatie over het bedrijf zelf, hoe het werkt, het verkopen van een auto, referenties en een contactpagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Autozaak
Bezoek de website