Quebit team

Food for the Mood

Food for the Mood is een cateringbedrijf. Het bedrijft heeft een uitgebreid catering aanbod bestaande uit business borrels, festival catering, cocktail catering, walking diner en buffetten.

De website heeft een prachtig visueel design. Allereerst bestaat de website uit een slider met verschillend beeldmateriaal. Hier staan ook klikbare buttons waarmee de bezoekers naar pagina’s over specifieke diensten genavigeerd worden. Daarnaast staan het telefoonnummer en e-mailadres in de header opgenomen, samen met klikbare links naar de sociale media pagina’s van het bedrijf. Tot slot staan er op de homepagina klikbare buttons naar de webshop en naar een bel mij terug formulier. Dit zijn allemaal call-to-actions die de bezoekers stimuleren om tot actie over te gaan.

De Unique Selling Points (USPs) zijn op de homepagina in een stuk tekst over Food for the Mood beschreven. Dit is belangrijk voor een bezoeker om snel te zien. Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van informatie over het bedrijf zelf, de verschillende diensten, referenties, locaties, en pagina’s voor het aanvragen van een offerte en het opnemen van contact. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Food for the Mood
Bezoek de website