Quebit team

Horden Zonwering

Horden Zonwering is specialist in binnen- en buitenzonwering in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in rolluiken, shutters of blindering, vervangen van doek en zakelijke oplossingen.

Wanneer de bezoekers op de website komen zijn er direct enkele Unique Selling Points (USPs) zichtbaar in de header. Ook wordt er beeldmateriaal weergegeven in een slider. Hier staan klikbare buttons waarmee de bezoekers naar de pagina over de specifieke dienst worden genavigeerd. Op deze manier krijgen de bezoekers direct een impressie over wat het bedrijf voor hen kan betekenen. Daarnaast staan het telefoonnummer en het e-mailadres in de header en staan er klikbuttons voor contact opnemen en een offerte aanvragen op de homepagina. Tot slot is er een bel mij terug formulier op de homepagina te vinden. Dit zijn allemaal call-to-actions die de bezoekers stimuleren tot actie over te gaan.

Op de website staat een stuk tekst over Horden Zonwering waarin enkele USPs zijn beschreven. In deze tekst zijn ook de diensten en producten van het bedrijf kort beschreven. Hierdoor krijgt de bezoeker direct informatie over het bedrijf zonder hiervoor naar andere pagina’s genavigeerd te moeten hebben. Tot slot kan de bezoeker via het menu makkelijk navigeren naar andere pagina’s die onderverdeeld zijn in de verschillende diensten, een pagina met projectfoto’s, en een contactpagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen

Horden Zonwering
Bezoek de website