Quebit team

Lifestyle Salon en Spa Almere

Lifestyle Salon en Spa Almere is een kapsalon en spa & beauty salon. De salon is gespecialiseerd in haircare & styling, skin & body care en massages, lichaamspakkingen & hamam.

Lifestyle Salon en Spa heeft een prachtig visuele website. In de header is beeldmateriaal opgenomen waardoor de bezoekers direct een impressie krijgen van de diensten. Daarnaast worden de verschillende merken weergegeven waar de salon mee werkt. In een sidebar staan de contactgegevens en openingstijden. Ook staan hier links naar de sociale media pagina’s van de salon. Dit zijn call-to-actions, waarmee de bezoekers gestimuleerd worden tot actie over te gaan.

Enkele Unique Selling Points (UPSs) zijn direct zichtbaar op de homepagina en de diensten van de salon zijn kort beschreven met klikbare buttons naar de pagina over de dienst. Hierdoor zien de bezoekers direct wat het bedrijf voor hen kan betekenen. Tot slot kan de bezoeker via het menu makkelijk navigeren naar andere pagina’s die onderverdeeld zijn in de verschillende diensten, een pagina voor het maken van een afspraak, informatie over Lifestyle Salon zelf, de prijzen, en een contactpagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Lifestyle
Bezoek de website