Quebit team

Medi-Expeditie

Mediterrannee Expeditie is een internationaal bevrachtingskantoor dat gespecialiseerd is in het doen vervoeren van en naar Italië, Spanje en Frankrijk. Het bedrijf vervoert groeten en fruit, planten, bomen, levensmiddelen, scheepsproviand, stukgoed en diepvriesgoederen.

Wanneer de bezoekers op de website komen krijgen zij direct een impressie van de diensten. Er is goed gebruik gemaakt van beeldmateriaal en in de header staat direct wat voor bedrijf Mediterrannee Expeditie is. Ook zijn er klikbuttons opgenomen waarmee de bezoekers naar de verschillende transportgebieden genavigeerd worden. Tot slot zijn het telefoonnummer en e-mailadres in de header opgenomen en is er een klikbutton te vinden waarmee de bezoeker direct contact met het bedrijf kan opnemen.

De bezoeker kan via het menu gemakkelijk navigeren naar andere pagina’s. Het menu is onderverdeeld in de diensten, gebieden, het aanbod, informatie over Mediterrannee Expeditie zelf en een contactpagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Mediterranee Expeditie
Bezoek de website