Google partner
0297 745 555
Nieuw Amsterdams Huys

Nieuw Amsterdams Huys

Wil je in Amsterdam wonen of juist je huis in Amsterdam verkopen, dan is Nieuw Amsterdams Huys de juiste makelaar voor jou. Nieuw Amsterdams Huys is een bedrijf van ervaren vakkundige makelaars met een passie voor Amsterdam en haar huizen.

Quebit heeft voor Nieuw Amsterdams Huys de website geheel onderhanden genomen. Zo hebben wij gewerkt aan het design en de vindbaarheid van de website. Concreet heeft Quebit het volgende gerealiseerd:

  • Responsive design
  • XML koppeling met Realworks
  • Meertaligheid
  • Social media koppelingen
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Call to action
Bezoek de website
Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport