Quebit team

Nieuw Amsterdams Huys

Nieuw Amsterdams Huys (NAH) is een gespecialiseerde woningmakelaar in Amsterdam. Het bedrijf bestaat uit een team van ervaren vakkundige makelaars met een passie voor Amsterdam en haar huizen. De diensten van de makelaar bestaan uit: aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, aanhuurmakelaar en verhuurmakelaar.

Op de website is allereerst een header opgenomen met een foto waarmee de bezoekers direct een impressie krijgen wat voor dienst het bedrijf aanbiedt. In de header staan ook twee klikbare buttons naar het aanbod en naar een gratis waardebepaling. Daarnaast staan er klikbare links naar de sociale media pagina’s. In de footer zijn het adres, telefoonnummer en e-mailadres opgenomen. Dit zijn allemaal call-to-actions waarmee de bezoekers gestimuleerd worden tot actie over te gaan.

Wanneer de bezoekers verder scrollen op de homepagina zien zij een selectie uit het aanbod. Hierdoor zien de bezoekers direct wat ze kunnen verwachten. Daarnaast staan er klanten beoordelingen in een sidebar. Onderaan de pagina staan de Unique Selling Points (USPs) van Nieuw Amsterdams Huys. Dit is belangrijk voor de bezoekers om snel te zien. Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van informatie over het bedrijf zelf, de verschillende diensten en een contactpagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Nieuw Amsterdam Huys
Bezoek de website