Google partner
0297 745 555
Quiche Keurig

Quiche Keurig

Quichekeurig Catering is een in 2004 opgericht cateringbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Met passie voor koken, het gebruik van dagverse producten en eerlijke ingrediënten, uitstekende service en organisatorische nuchterheid is Quichekeurig Catering dé complete cateraar die u zoekt. Of het nu een zakelijke- of privégelegenheid betreft, groot of klein, met gelimiteerd budget of van grenzeloze mogelijkheden, Quichekeurig Catering staat met verrassende en culinaire hapjes voor u en uw gasten klaar!

Quebit heeft, op verzoek van Quichekeurig, de website van Quichekeurig onderhanden genomen. Zo hebben wij gewerkt aan het design en de vindbaarheid van de website. Concreet heeft Quebit het volgende gerealiseerd:

  • Responsive design
  • Producten overzicht met bestelfunctie
  • Social media koppelingen
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Call to action
Bezoek de website
Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport