Quebit team

RVS Tuinen

RVS Tuinen is een hoveniersbedrijf in het Gooi dat werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg- en onderhoud uitvoert. Het bedrijf biedt de volgende diensten aan: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en vijveraanleg.

Op de website is allereerst een slider te vinden met beeldmateriaal waarmee de bezoeker direct een impressie krijgt van de diensten van RVS Tuinen. Daarnaast zijn het telefoonnummer, e-mailadres en klikbare buttons naar de sociale media pagina’s in de header te vinden. Ook zijn de verschillende diensten op de homepagina te vinden met klikbuttons waarmee de bezoeker naar de pagina over de dienst genavigeerd wordt. Dit zijn call-to-actions. Deze stimuleren de bezoekers om tot actie over te gaan.

Vervolgens worden er enkele Unique Selling Points (USPs) op de homepagina beschreven in een stuk tekst over RVS Tuinen. Ook is er veel beeldmateriaal op de homepagina beschikbaar van de projecten die het bedrijf heeft uitgevoerd. Hierdoor krijgt de bezoeker een duidelijke impressie over de diensten en de eindresultaten. Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van het aanbod, eerdere projecten, informatie over RVS Tuinen zelf en een contactpagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

RVS Tuinen
Bezoek de website