Quebit team

Sjatoo

Sjatoo biedt voor de horeca een ruim assortiment aan wijn, whisky en sterke dranken. Zij leveren van sterrenzaak en hotelketens tot strandtenten.

In de header van de website zijn een aantal Unique Selling Points (USP’s) opgenomen. Hierdoor is het meteen duidelijk voor de bezoeker waar Sjatoo voor staat. Daarnaast is de winkelmand ook in de header opgenomen waardoor bezoekers gemakkelijk hiernaartoe kunnen navigeren om hun bestelling af te ronden. Onder de header is een slider met wisselende afbeeldingen te vinden waarop direct te zien is wat Sjatoo doet. Hiernaast vind je een zoekfunctie waarmee bezoekers snel kunnen navigeren naar wat zij zoeken. Tevens is er een call-to-action opgenomen waarmee bezoekers zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief.

Doordat Sjatoo ook een fysieke winkel heeft zijn de adresgegevens van deze winkel ook opgenomen in de sidebar. Hieronder staan de belangrijkste pagina’s van de website met een klikbare link zodat bezoekers hier gemakkelijk naartoe kunnen navigeren. Daarnaast staan de favoriete en meest verkochte onderaan de homepagina. Dit kan bezoekers helpen met het maken van een keuze. Tevens zijn de contactgegevens, openingstijden en de belangrijkste pagina’s opgenomen in de footer. Ook zijn hier weer call-to-actions te vinden om Sjatoo te volgen op sociale media.

Tot slot beschikt de website over een geïntegreerde webshop waar met iDeal en Creditcard kan worden betaald.

Sjatoo
Bezoek de website