Quebit team

’t Gadehuis

’t Gadehuis is een woonwinkel waarbij winkelen u het gevoel geeft een echte schatgraver te zijn! Wat u tegenkomt is een woondecoratie wereld vol woonschatten. U vindt hier woonaccessoires, kinderspeelgoed, serviesgoed, authentieke meubelen en mode.

Op de website is allereerst een header te vinden waarin kort wordt weergegeven wat de klant bij ’t Gadehuis kan vinden. Ook staan het telefoonnummer en e-mailadres in de header. Dit is een call-to-action, omdat de bezoeker hierdoor wordt gestimuleerd tot actie over te gaan. Daarnaast zijn de contactgegevens, samen met de openingstijden, te vinden in een sidebar. Doordat dit direct zichtbaar is voor de bezoeker kan er sneller tot actie overgegaan worden.

De Unique Selling Points (USPs) zijn op de homepagina in een stuk tekst over ’t Gadehuis beschreven. Dit is belangrijk voor een bezoeker om snel te zien. Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van het aanbod en een contactpagina.

Gadehuis
Bezoek de website