Quebit team

Topfinish

Topfinish is gespecialiseerd in de finishing, reiniging en levering van nieuwe machines en occasions. Verder levert het bedrijf ook procesmiddelen voor in de machines. Het gaat daarbij voornamelijk om chips (stenen) en compounds (reinigings- en polijstmiddelen).

Op de website is allereerst een slider te vinden waarop enkele Unique Selling Points (USPs) en diensten van Topfinish worden getoond. Hierdoor krijgen bezoekers direct een impressie over wat het bedrijf voor hen kan betekenen. Daarnaast zijn het telefoonnummer, het e-mailadres en links naar de sociale media pagina’s opgenomen in de header. Ook staan er op de homepagina klikbuttons die de bezoekers navigeren naar de verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt. Dit zijn call-to-actions. Hierdoor worden de bezoekers gestimuleerd om tot actie over te gaan.

De website heeft een prachtig visueel design en straalt rust uit. Dit zorgt ervoor dat de informatie duidelijk tot de bezoeker overkomt. Tot slot kan de bezoeker via het menu makkelijk navigeren naar andere pagina’s die onderverdeeld zijn in informatie over Topfinish zelf, de verschillende diensten, nieuws, een contactpagina en een vacaturepagina. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Topfinish
Bezoek de website