Quebit team

Treur Handel

Bent u op zoek naar goede kantoormeubelen of magazijninventaris? Bij Treur Handel in Wilnis kunt u terecht voor goede tweedehands meubelen. U vindt hier onder andere bureaus, kasten, ladenblokken, stoelen, stellingen en whiteboards.

Op de website is allereerst een slider te vinden waarin de verschillende producten en Unique Selling Points (USPs) worden weergegeven. Hierdoor krijgen de bezoekers direct een impressie over wat het bedrijf voor hen kan betekenen. Daarnaast zijn het telefoonnummer en e-mailadres in de header te vinden. De contactgegevens zijn ook in een sidebar te vinden. Tot slot is er een klikbutton opgenomen in de sidebar waarmee bezoekers naar het assortiment worden genavigeerd. Dit zijn call-to-actions, wat betekent dat de bezoekers worden gestimuleerd tot actie over te gaan.

Enkele Unique Selling Points (USPs) zijn op de homepagina in een stuk tekst over Treur Handel beschreven. Dit is belangrijk voor een bezoeker om snel te zien. De bezoeker kan via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van het assortiment, informatie over Treur Handel zelf en een contactpagina.

Treur Handel
Bezoek de website