Quebit team

Van Dooren Transport

Van Dooren Transport is een nationaal- en internationaal transport en expeditiebedrijf. Het bedrijf heeft een flinke historie welke teruggaat naar het jaar 1895 waar de basis van het bedrijf ligt. Specialisaties van het transportbedrijf zijn o.a. het transport van: bloembollen, bloemen, planten, bomen, verpakkingsmaterialen en landbouwmachines.

Op de website is allereerst een slider te vinden waarin de verschillende diensten van Van Dooren Transport worden weergegeven. Hierdoor krijgen de bezoekers direct een impressie over wat het bedrijf voor hen kan betekenen. Daarnaast staan er op de homepagina klikbuttons die de bezoeker navigeren naar enkele belangrijke pagina’s, zoals het contact- en offerteformulier. Tot slot zijn in een sidebar contactgegevens te vinden. Dit is een call-to-action, wat betekent dat de bezoeker wordt gestimuleerd tot actie over te gaan.

De Unique Selling Points (USPs) zijn op de homepagina in een stuk tekst over Van Dooren Transport beschreven. Dit is belangrijk voor een bezoeker om snel te zien. Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van het aanbod, informatie over Van Dooren Transport zelf, nieuws, een contactpagina en een inlogpagina voor klanten. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Van Dooren
Bezoek de website