Quebit team

Verbeek en Rinzema

Verbeek en Rinzema is specialist in het praktisch inrichten van uw bedrijfsruimte. Verbeek en Rinzema creëert en levert scheidingswanden, systeemplafonds en exclusieve plafonds op maat.

Op de website is allereerst een slider te vinden waarin de bezoeker direct een impressie krijgt van de diensten van Verbeek en Rinzema. Daarnaast zijn het telefoonnummer en e-mailadres in de header te vinden. Ook zijn er op de homepagina klikbuttons te vinden die de bezoeker navigeren naar het contact- en/of offerteformulier. Er is daarnaast een klikbutton te vinden waarmee de bezoeker direct een afspraak kan maken. Deze call-to-actions stimuleren de bezoeker om direct tot actie over te gaan.

De Unique Selling Points (USPs) zijn op de homepagina in een stuk tekst over Verbeek en Rinzema beschreven. Dit is belangrijk voor een bezoeker om snel te zien. Tot slot kan de bezoeker via het menu gemakkelijk navigeren naar de andere pagina’s die onderverdeeld zijn op basis van het aanbod, eerdere projecten, een fotoalbum en informatie over Verbeek & Rinzema zelf. Hierdoor zijn gerichte paden gecreëerd waar de bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen wandelen.

Verbeek en Rinzema
Bezoek de website