Quebit team

Quebit is Google Partner

Quebit is Google Partner. Dit houdt in dat Quebit als online marketing bureau marketingspecialisten in huis heeft die door Google zijn getraind en vervolgens examens hebben afgelegd.
De behaalde certificaten zijn het bewijs dat onze online marketeers met succes hun Google examens hebben behaald en zijn daarmee gecertificeerd expert op gebied van de diverse Google Ads mogelijkheden. Onze marketeers hebben stuk voor stuk Google certificaten in hun bezit waardoor zij op de hoogte zijn van alle belangrijke facetten in Google Ads advertising.

Google Partner
Eisen voor Google Partnerschap

Google stelt diverse eisen aan het bedrijf om zichzelf Google Partner te mogen noemen. Dit houdt in dat er minimaal één werknemer moet zijn met minstens twee behaalde Google Ads examens, dat in de laatste 90 dagen minimaal € 10.000 euro wordt uitgegeven aan Google Ads advertising en door middel van een prestatie index wordt gekeken hoe goed Quebit de Google Ads accounts van haar klanten managet.
Quebit voldoet aan al deze eisen en mag zich daarom Google Partner noemen.

Google Partner Certificering

Welke Google certificeringen zijn er? Onze online marketeers zijn in bezit van de volgende certificaten:

  • Google Ads Fundamentals en Search advertising
  • Display advertising
  • Video advertising
  • Mobile advertising
  • Shopping advertising
  • Google Analytics

Google eist dat deze examens jaarlijks opnieuw afgelegd worden (behalve Google Analytics, om de 18 maanden) zodat kennis up-to-date blijft en de online marketeers ten alle tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in Google Ads advertising.

Wat zijn de voordelen van een Google Partnerschap?

Voor jou betekent dit dat je online marketing bureau op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de advertentiemarkt van diverse branches en biedt Google hen directe samenwerking en ondersteuning. Voor jou betekent dit ook dat je te maken heeft met specialisten op het gebied van de Google Ads dienstverlening. Je kunt er op vertrouwen dat je Google Ads campagne met expertise en succes wordt ingericht.

Ik wil samenwerken met een Google Partner!

Samengevat: Quebit ontzorgt je graag in online marketing! Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Instagram en blijf zo op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen!

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.