online marketing scan

Quebit is Google Partner

Quebit is Google Partner. Dit houdt in dat Quebit als online marketing bureau marketingspecialisten in huis heeft die door Google zijn getraind en vervolgens examens hebben afgelegd.
De behaalde certificaten zijn het bewijs dat onze online marketeers met succes hun Google examens hebben behaald en zijn daarmee gecertificeerd expert op gebied van de diverse AdWords mogelijkheden. Onze marketeers hebben stuk voor stuk Google certificaten in hun bezit waardoor zij op de hoogte zijn van de alle belangrijke facetten in AdWords advertising.

Google Partner
Eisen voor Google Partnerschap

Google stelt diverse eisen aan het bedrijf om zichzelf Google Partner te mogen noemen. Dit houdt in dat er minimaal één werknemer moet zijn met minstens twee behaalde AdWords examens, dat in de laatste 90 dagen minimaal € 10.000 euro wordt uitgegeven aan AdWords advertising en door middel van een prestatie index wordt gekeken hoe goed Quebit de AdWords accounts van haar klanten managet.
Quebit voldoet aan al deze eisen en mag zich daarom Google Partner noemen.

Google Partner Certificering

Welke Google certificeringen zijn er? Onze online marketeers zijn in bezit van de volgende certificaten:

  • Adwords Fundamentals en Search advertising
  • Display advertising
  • Video advertising
  • Mobile advertising
  • Shopping advertising
  • Google Analytics

Google eist dat deze examens jaarlijks opnieuw afgelegd worden (behalve Google Analytics, om de 18 maanden) zodat kennis up-to-date blijft en de online marketeers ten alle tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in AdWords advertising.

Wat zijn de voordelen van een Google Partnerschap?

Voor u betekent dit dat uw online marketing bureau op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de advertentiemarkt van diverse branches en biedt Google hen directe samenwerking en ondersteuning. Voor u betekent dit ook dat u te maken heeft met specialisten op het gebied van de AdWords dienstverlening. U kunt er op vertrouwen dat uw AdWords campagne met expertise en succes wordt ingericht.

Ik wil samenwerken met een Google Partner!

Samengevat: Quebit ontzorgt u graag in online marketing! Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram en blijf zo op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen!

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u binnen één werkdag terug!

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.