Super Quebit

Relaties over Quebit

Wij zijn trots dat wij onze dienstverlening naar tevredenheid kunnen uitvoeren voor onze klanten. Onze klanten delen hun succesverhalen en tevredenheid over Quebit! En wij delen dat graag met jou. Bekijk hier een selectie aan referentiecases.

Polygon

“Polygon zocht dagelijkse ondersteuning door een ervaren en gespecialiseerd online marketing team. De doelen waren helder: het verhogen van de ranking op Google, kosten in verhouding lager krijgen en het bouncepercentage verlagen. Inmiddels hebben we deze doelen met ondersteuning van Quebit behaald.”

Lees meer
De Beddenspecialist

“Een goede website is nodig. Wil je vindbaar zijn op het internet, dan zul je de website hier op aan moeten passen. Wij hebben geprobeerd dit eerst zelf onder handen te nemen, maar dat was niet te doen.”

Lees meer
Running Solutions

“Ik zou Quebit aanraden aan alle ondernemers die hun online marketing en online omgeving beter willen maken, zodat hun klanten beter geholpen kunnen worden”. Bekijk de volledige testimonial video!

Lees meer
ADS

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Damas

“Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.”

Lees meer
Van Dooren

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Horden

“Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.”

Lees meer