Google partner
0297 745 555
Alex Simons, Quality Steigers en Sealing

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing

“In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht. Ik kwam met ze in contact via een werknemer die goede ervaringen met ze had. De klik was meteen goed. Ze waren zakelijk en helder over wat ze aanboden en de resultaten die ze met andere bedrijven hadden behaald. Dat trok ons erg aan.

Mijn vrouw en ik vinden het prettig dat we ons volledig kunnen richten op ons bedrijf. Eigenlijk hebben we helemaal geen tijd om de website bij te houden. Als ik in de jaren hiervoor weleens op Google Analytics keek, zag ik allemaal rode kruisjes die aangaven waar de website niet aan voldeed. Het was wel duidelijk dat we dat beter konden uitbesteden. Ieder zijn vak, zeg ik maar.

Quebit heeft een SEA strategie voor ons opgezet met Google advertenties. Bedrijven die eerder bij ons op de site hebben gekeken, krijgen dan pop-ups van ons bedrijf als ze naar andere websites gaan. Door die reminders worden ze weer naar onze site getrokken, waardoor de omzet flink is gestegen. Ook heeft Quebit ons geholpen om beter vindbaar te zijn op Google. En omdat wij niet echt iets hebben met social media, heeft Quebit een bedrijfspagina voor ons aangemaakt op LinkedIn en Facebook. Via LinkedIn ben ik al door collega’s van vroeger gevonden, die daardoor nieuwe offertes hebben aangevraagd.

De samenwerking met de medewerkers van Quebit is heel goed. Het contact verloopt doorgaans via de mail. Als wij een verzoek doormailen over iets dat we op de site willen zetten of willen aanpassen, wordt daar snel op gereageerd. Ze koppelen het ook altijd netjes terug. Elke maand krijg ik een uitdraai met de resultaten van de website. Het belangrijkste voor mij is dat de omzet stijgt en we meer offerte aanvragen krijgen.

Afgelopen zomer hebben we een belangrijke brancheprijs gewonnen. De jury keek daarbij naar de website, de omzetgroei en hoe vindbaar je bent op Google. Ik durf wel te zeggen dat Quebit mede bepalend is geweest in het winnen van die prijs.”

Download de referentie als PDF
Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport