Quebit team

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel

Damas is een facilitaire groothandel gevestigd in Almere. Damas onderscheidt zich door de gedrevenheid om altijd maximale service te verlenen aan zijn klanten. In de regio Amsterdam levert Damas tot in het magazijn van de klant. Dit doet Damas met eigen vervoer. Quebit heeft voor Damas een online marketing plan op maat gemaakt. Boy vertelt over zijn ervaring met Quebit.

Ik had geen verwachting, ik had hoop!

Er zijn veel partijen Quebit voorgegaan die hetzelfde geprobeerd hebben. Maar geen enkele partij was duidelijk in de informatie die ze gaven. Tijdens mijn eerste gesprek met Quebit werd direct duidelijk wat de belangrijkste punten waren. Hierdoor kreeg ik hoop. Hoop dat het online marketing plan dat Quebit ging schrijven mij goed op weg zou helpen. En dat deed het! Met het online marketing plan werd ik door Quebit in de juiste richting geduwd! Via een netwerkbijeenkomst kwam ik in contact met Quebit. Tijdens het een-op-een-gesprek vertelde ik waar ik tegenaan liep. Zowel de gesprekken als de samenwerking vonden op een relaxte manier plaats en dat beviel me wel.

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf mijn website resultaten verbeteren

Voordat Quebit aan de slag ging met het online marketing plan namen ze de tijd om informatie over Damas in te winnen en stelden ze echt concrete vragen. Hierdoor kreeg ik zelf direct inzicht in wat ik al gedaan had en wat ik nog zou moeten doen. Het online marketing plan gaf mij duidelijk inzicht in mijn concurrentie. Hierdoor kon ik precies zien wat zij goed deden en wat ik minder goed deed. Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website. Al binnen enkele dagen zag ik hier de resultaten van terug in bijvoorbeeld een langere bezoekduur. Waar voorheen mijn klanten na 30 seconden de website verlieten, blijft de gemiddelde bezoeker nu al ruim 3,5 minuut op de website.

Quebit en Damas zijn een goede combinatie

De volgende stap is de echte online vindbaarheid van Damas.nl via SEO en SEA. Doordat het online marketingplan alle aspecten van online marketing belicht, weet ik ook welke mogelijkheden op dit gebied bij mijn bedrijf zouden passen.”

Ook een online marketing plan laten schrijven?

Dat kan! Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

 

Download de referentie PDF