Quebit team

Pieter en Sylvia Schaap, De Beddenspecialist

“Een goede website is nodig. Wil je vindbaar zijn op het internet, dan zul je de website hier op aan moeten passen. Wij hebben geprobeerd dit eerst zelf onder handen te nemen, maar dat was niet te doen.”

Wij zijn al een aantal jaar klant bij Quebit.

“Voordat wij in zee gingen met Quebit werkten wij samen met een andere partij. Hier waren wij niet heel tevreden over. In eerste instantie kwam de online marketing op een lager pitje te staan. We merkten al snel dat er toch wel wat moest gebeuren. En toen kwam Quebit op ons pad. We hebben een tijd geprobeerd om de online marketing zelf onder handen te nemen. We kwamen echter tot de conclusie dat dit niet haalbaar was. Daarbij ontbrak bij ons ook de kennis van online marketing.”

Een goede website was nodig.

“Heb je een goede website, dan is het ook belangrijk dat de website onder de aandacht gaat komen. Quebit kon voor ons die goede website bouwen en tegelijkertijd konden zij onze website vindbaar maken. Waar bij ons de tijd en kennis gewoonweg ontbreekt, is Quebit daar om ons te ondersteunen. Vindbaarheid is voor ons belangrijk Quebit neemt op het gebied van SEO en SEA alles voor ons uit handen. Zij zijn een stuk creatiever dan ons als het gaat om zoekwoorden en het plaatsen van advertenties.

Persoonlijk en snel contact

Wat wij vooral merken is dat het aantal bezoekers op de website is gestegen. Wat wij als erg prettig ervaren aan Quebit is dat zij altijd bereikbaar zijn. Als we een snelle vraag hebben of iets waar we tegen aan lopen, dan bellen we op en wordt het snel opgepakt. Daarbij doet Quebit ook moeite om ons als leken de online marketing termen te laten begrijpen. Ze nemen de tijd om ons uit te leggen welke werkzaamheden zijn verricht en hoe online marketing werkt.”

Wilt u ook zaken doen met Quebit?

Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Download de referentie PDF