Google partner
0297 745 555
Harry Mühlbauer, HFM Incasso

Harry Mühlbauer, HFM Incasso

“Ik heb helemaal geen kaas gegeten van dat hele Google gebeuren, maar ik zit in een moeilijke branche met veel concurrentie. Voordat ik bij Quebit uitkwam heb ik het drie jaar lang geprobeerde bij vijf andere online marketingbedrijven. Dat heeft me heel veel geld gekost, maar helemaal niets opgeleverd. Ze beloofden van alles: hogere conversie, een betere website, meer omzet. Geen van hen heeft het waargemaakt.

Toen Quebit aanklopte had ik er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Maar wat me aansprak is dat ze geen loze beloftes deden en me niets opdrongen. Ik heb ze ook gezegd: je kunt me alles op de mouw spelden, maar ik moet gewoon een aantal leads per maand genereren. Uiteindelijk besloot ik ze het voordeel van de twijfel te geven.

Al na een paar weken merkte ik een verandering. Ik kreeg opdrachten van mensen die mij vonden via de website. Dat werd in de loop van de maanden steeds meer. Waar ik in het begin op nul stond, krijg ik nu zo’n 2 tot 3 verzoeken voor informatie per week. En ik sta samen met mijn lokale concurrenten op de eerste pagina van Google. Ik word heel snel gevonden met zoektermen die relevant zijn voor mijn business. We zijn nu twee jaar verder en ik ben uitermate tevreden.

Ik heb Quebit een lijstje met 20 zoekwoorden gegeven waar ik op gevonden wil worden en daar hebben zij een keuze uit gemaakt. Via een maandelijks budget regelen ze ook de Google advertenties voor me. Quebit schaaft voortdurend aan mijn website, zowel qua teksten als layout. Eén keer per maand krijg ik een update over wat ze hebben gedaan en hoeveel bezoekers en clicks ik heb gekregen. Daar zie ik alleen maar verbetering.

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest. Maar als het goed wordt gedaan, ben ik een trouwe klant. En nogmaals, ik ben tevreden en dus een trouwe klant.”

Download de referentie als PDF
Recente projecten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport