Quebit team

Marten Horden, Horden Zonwering

 

 

“Bijna wekelijks word ik gebeld door online marketingbureaus. Omdat ik zelf van origine uit de reclamewereld kom, weet ik hoe die dingen werken. Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen. Bovendien werken ze met een klein team, dus als ik iets nodig heb is er direct contact. De lijnen zijn lekker kort.

Ik kreeg gelijk de juiste klanten binnen

Voordat ik met Quebit in aanraking kwam kreeg ik heel veel offerte aanvragen van mensen die op zoek waren naar goedkope zonwering. Omdat ik in het hogere segment van de markt zit, zat ik eigenlijk niet op die klanten te wachten. Toch kostte het mij enorm veel tijd om hun vragen af te handelen. Op moment dat ik met Quebit zaken ging doen, kreeg ik door hun SEO strategie gelijk de juiste klanten binnen. Quebit heeft heel veel werk gestoken in de vindbaarheid van mijn website, zodat mensen die zoeken in het hogere segment van de markt meteen bij mij terechtkomen.

Mijn omzet schoot als een raket omhoog

Mijn omzet schoot als een raket omhoog. Het eerste jaar had ik een omzetstijging van 40% en het jaar erop nog eens 20% daarbij. Die stijging heb ik geheel aan Quebit te danken. Ze stemmen hun acties af op een bepaalde regio en dat werkt als een trein. Laatst kondigden ze aan dat ze mijn website vindbaar gingen maken voor mensen uit de de Krimpenerwaard die zochten op ‘rolluiken’. Twee weken later kreeg ik meteen vijftien telefoontjes uit de Krimpenerwaard. Dat vind ik zo bijzonder!

Ik verdien mijn geld elke maand tien- tot twintigvoudig terug

Ik verdien mijn abonnementsgeld bij Quebit elke maand tien- tot twintigvoudig terug. Ondernemers zijn vaak huiverig om geld uit te geven, maar daar hoeven ze zich bij Quebit geen zorgen over te maken. Op dit moment is het zelfs een luxeprobleem, want ik kan de vraag bijna niet aan. Ik hoop maar dat mijn concurrenten geen zaken gaan doen met Quebit.”

Wilt u ook zaken doen met Quebit?

Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

Download de referentie PDF