Google partner
0297 745 555
Marten Horden, Horden Zonwering

Marten Horden, Horden Zonwering

“Bijna wekelijks word ik gebeld door online marketingbureaus. Omdat ik zelf van origine uit de reclamewereld kom, weet ik hoe die dingen werken. Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen. Bovendien werken ze met een klein team, dus als ik iets nodig heb is er direct contact. De lijnen zijn lekker kort.

Voordat ik met Quebit in aanraking kwam kreeg ik heel veel offerte aanvragen van mensen die op zoek waren naar goedkope zonwering. Omdat ik in het hogere segment van de markt zit, zat ik eigenlijk niet op die klanten te wachten. Toch kostte het mij enorm veel tijd om hun vragen af te handelen. Op moment dat ik met Quebit zaken ging doen, kreeg ik door hun SEO strategie gelijk de juiste klanten binnen. Quebit heeft heel veel werk gestoken in de vindbaarheid van mijn website, zodat mensen die zoeken in het hogere segment van de markt meteen bij mij terechtkomen.

Mijn omzet schoot als een raket omhoog. Het eerste jaar had ik een omzetstijging van 40% en het jaar erop nog eens 20% daarbij. Die stijging heb ik geheel aan Quebit te danken. Ze stemmen hun acties af op een bepaalde regio en dat werkt als een trein. Laatst kondigden ze aan dat ze mijn website vindbaar gingen maken voor mensen uit de de Krimpenerwaard die zochten op ‘rolluiken’. Twee weken later kreeg ik meteen vijftien telefoontjes uit de Krimpenerwaard. Dat vind ik zo bijzonder!

Ik verdien mijn abonnementsgeld bij Quebit elke maand tien- tot twintigvoudig terug. Ondernemers zijn vaak huiverig om geld uit te geven, maar daar hoeven ze zich bij Quebit geen zorgen over te maken. Op dit moment is het zelfs een luxeprobleem, want ik kan de vraag bijna niet aan. Ik hoop maar dat mijn concurrenten geen zaken gaan doen met Quebit.”

Download de referentie als PDF
Recente projecten
Relaties over Quebit

Door de heldere aanwijzingen in het plan kon ik zelf aan de slag en heb ik alle concrete adviezen direct kunnen toepassen op mijn eigen website.

Boy van der Roest, Damas Facilitaire Groothandel Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport